Transport escolar

Transport Escolar

RUTES

El servei de transport escolar de les Carolines replega alumnat d´un radi de 30 km. amb una duració máxima de 60 minuts.

Actualment 14 rutes atenen a més de 27 municipis de les comarques de L´Horta Nord, L´Horta Sud, Ribera Alta, Ribera Baixa, Camp de Turia i Foia de Bunyol.

La norma general per als canvis de parada o ruta és que qualsevol modificació s’ha de sol·licitar a l’Escola per escrit o per telèfon.

L’alumnat d’Educació Primària i Secundària que haja de baixar sols d’un autobús o canviar de ruta haurà de dur cada vegada una autorització, a no ser que la família signe una autorització permanent per a tot el curs escolar 2020-2021, acceptant les modificacions de rutes o parades.

Per seguretat, el personal de l’Escola no permetrà cap canvi que no estiga autoritzat per la família i comunicat al centre.
Us demanem la màxima col·laboració en el compliment de la normativa de transport escolar que tots teniu en la web de l’Escola.

Responsable: Mª José Tronchoni

Descarregar arxiu PDF

Responsables de rutaMª José TronchoniMª José TronchoniCristina MonsalveCristina MonsalveCésar SimóCésar SimóPilar MoleroPilar MoleroLaura BrosetaLaura BrosetaEmi AlemanyEmi AlemanyRebeca CuadradoRebeca CuadradoAmparo MonsoriuAmparo MonsoriuLaura AguadoLaura AguadoCharlene PadillaCharlene PadillaMiriam FloresMiriam FloresPuri FabiàPuri FabiàYolanda RuízYolanda RuízInma GómezInma Gómez

Reglament i autoritzacions