Menjador

Menjador

Informació

El menjador escolar és un dels serveis importants que ofereix la nostra escola. Diàriament el nostre equip de cuina dóna de menjar a uns 775 comensals, amb tot el treball que açò comporta a nivell nutricional, d’organització i execució de les receptes.

En l’Escola pensem que una dieta saludable forma part d’una educació necessària i bàsica. Aprendre a menjar d’una manera equilibrada i saludable, ser capaços de tastar-ho tot i entendre i respectar el treball que suposa cuinar per a moltes persones, són fonaments que enriqueixen el procés d’aprenentatge del nostre alumnat.

Atenem la diversitat alimentària com a part d’eixe procés formador, i és per això que l’Escola ofereix menú vegetarià a més del menú general i per suposat, elabora menús que tenen en compte les diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Els menús escolars estan confeccionats sota la supervisió de la nostra nutricionista i cuinats en l’Escola que compta amb una cuina i un equip de cuina propis.

El menús, tant generals com especials, tenen dues versions: el menú d’hivern que comença entre els mesos de novembre i desembre  i el menú del bon temps que s’inicia entre els mesos de març i abril.

L’equip de cuina junt a l’equip de menjador conformen una part molt significativa de la plantilla de Les Carolines, el grup d’educadores de menjador són les encarregades de servir i vetlar perquè el nostre alumnat menge de manera adequada, a més de tenir-ho tot enllestit per a quan van entrant els diferents torns.

L’equip de cuina i l’equip de menjador estan en constant comunicació amb l’equip docent, per tal de seguir entre totes i tots una mateixa línia pedagògica, tot i que siguen contextos diferents i una coherència educativa necessària per a la formació del nostre alumnat.

Pdf descarregable dels menús

Equip de CuinaJoanjo Sargues

CuinaJoanjo SarguesNacho Martínez

CuinaNacho MartínezInma Paris

CuinaInma ParisAmparo Montesinos

CuinaAmparo MontesinosEdyta Majewska

CuinaEdyta MajewskaXimo Barberà

CuinaXimo Barberà