Menjador

Menjador

Informació

El menjador escolar és un dels serveis més importants que ofereix la nostra escola i és una àrea fonamental en l’educació de l’alumnat. Diàriament l’equip de cuina, propi de l’escola, dóna servei a més de 600 alumnes i tot el personal que hi treballa.

En l’Escola pensem que una dieta saludable i sostenible forma part d’una educació necessària i bàsica. Aprendre a menjar d’una manera sana i equilibrada i, ser capaços de tastar-ho tot i entendre i respectar el treball que suposa cuinar per a moltes persones, són fonaments que enriqueixen el procés d’aprenentatge del nostre alumnat.

És per això que la direcció tècnica de la cuina és portada a terme per Cuinaterra, empresa valenciana pionera en la restauració col·lectiva saludable i sostenible, qui aposta pels productes frescos, de temporada i en bona part, de producció ecològica i local.

Des de l´any 2018 estem adaptant paulatinament el menjador a la nova guia de menjadors escolars de la Generalitat Valenciana en la que estipula unes recomanacions i unes racions mensuals dels diferents grups d’aliments que venen marcades per Salut Pública i que des de les escoles és important seguir.

Atenem la diversitat alimentària com a part d’eixe procés formador, i és per això que l’Escola ofereix menú vegà, menú sense carn, a més del menú general i per suposat, elabora menús que tenen en compte les diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El menjador escolar proporciona desdejuni, berenar a l’alumnat d’Infantil i fins 4t de Primària, així com el dinar a tot l’alumnat que ho sol·licita. Mensualment publicarem en aquest apartat el nou menú de cada mes. A més, podeu descarregar l’aplicació mòbil on estaran disponibles els menús i els seus ingredients a través del següent enllaç: https://menu.cuinatur.com

Els desdejunis contemplen fruita per als dilluns, dimecres i divendres i torrades amb oli i sal per a dimarts i dijous. Els berenars inclouen entrepà de companatge per a dilluns i dimecres, fruita per a dimarts i dijous i pa amb xocolata per als divendres.

L’equip de cuina junt a l’equip de menjador conformen una part molt significativa de Les Carolines, el grup d’educadors i educadores del menjador són les encarregades de servir i vetlar perquè el nostre alumnat menge de manera adequada, i estan en constant comunicació amb l’equip docent, per tal de seguir entre totes i tots una mateixa línia pedagògica, i una coherència educativa necessària per a la formació del nostre alumnat.

L'ALIMENTACIÓ A LA NOSTRA ESCOLA

CUINA I MENJADOR

Us convidem a dinar a l’escola i tastar el menú!

Tots els divendres i fins l’últim divendres de maig, dia 28, us convidem a vindre a dinar amb nosaltres a partir de les 14.45h. Per participar en aquesta campanya “Menjador Obert”, hem establert un torn d’unes 10 persones cada divendres. Caldrà que reserveu telefonant a l’Escola.

Us esperem!

CUINATERRA

Cuinaterra

Cuinaterra

Uneix-te al canvi !

PROVEÏDORS

CALENDARI DE TEMPORADA

MENUS DESCARREGABLES

Equip de CuinaJoanjo Sargues

CuinaJoanjo SarguesNacho Martínez

CuinaNacho MartínezInma Paris

CuinaInma ParisAmparo Montesinos

CuinaAmparo MontesinosEdyta Majewska

CuinaEdyta MajewskaXimo Barberà

CuinaXimo Barberà