Menjador

Menjador

Informació

El menjador escolar és un dels serveis més importants que ofereix la nostra escola i és una àrea fonamental en l’educació de l’alumnat. Diàriament l’equip de cuina, propi de l’escola, dóna servei a més de 600 alumnes i tot el personal que hi treballa.

En l’Escola pensem que una dieta saludable i sostenible forma part d’una educació necessària i bàsica. Aprendre a menjar d’una manera sana i equilibrada i, ser capaços de tastar-ho tot i entendre i respectar el treball que suposa cuinar per a moltes persones, són fonaments que enriqueixen el procés d’aprenentatge del nostre alumnat.

És per això que la direcció tècnica de la cuina és portada a terme per Cuinaterra, empresa valenciana pionera en la restauració col·lectiva saludable i sostenible, qui aposta pels productes frescos, de temporada i en bona part, de producció ecològica i local.

Des de l´any 2018 estem adaptant paulatinament el menjador a la nova guia de menjadors escolars de la Generalitat Valenciana en la que estipula unes recomanacions i unes racions mensuals dels diferents grups d’aliments que venen marcades per Salut Pública i que des de les escoles és important seguir.

Atenem la diversitat alimentària com a part d’eixe procés formador, i és per això que l’Escola ofereix menú vegà, menú sense carn, a més del menú general i per suposat, elabora menús que tenen en compte les diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El menjador escolar proporciona desdejuni, berenar a l’alumnat d’Infantil i fins 4t de Primària, així com el dinar a tot l’alumnat que ho sol·licita. Mensualment publicarem en aquest apartat el nou menú de cada mes. A més, podeu descarregar l’aplicació mòbil on estaran disponibles els menús i els seus ingredients a través del següent enllaç: https://menu.cuinatur.com

Els desdejunis contemplen fruita per als dilluns, dimecres i divendres i torrades amb oli i sal per a dimarts i dijous. Els berenars inclouen entrepà de companatge per a dilluns i dimecres, fruita per a dimarts i dijous i pa amb xocolata per als divendres.

L’equip de cuina junt a l’equip de menjador conformen una part molt significativa de Les Carolines, el grup d’educadors i educadores del menjador són les encarregades de servir i vetlar perquè el nostre alumnat menge de manera adequada, i estan en constant comunicació amb l’equip docent, per tal de seguir entre totes i tots una mateixa línia pedagògica, i una coherència educativa necessària per a la formació del nostre alumnat.

Cuinaterra


Cuinaterrra

CuinaCuinaterra

Clica ací

Pdf descarregable dels menús

Equip de CuinaJoanjo Sargues

CuinaJoanjo SarguesNacho Martínez

CuinaNacho MartínezInma Paris

CuinaInma ParisAmparo Montesinos

CuinaAmparo MontesinosEdyta Majewska

CuinaEdyta MajewskaXimo Barberà

CuinaXimo Barberà