Actualitat

Estrenant Pàgina Web

Estrenant Pàgina Web

Després de mesos amb la nostra web “en construcció”, podem finalment inaugurar les obres, ja finalitzades!

Us presentem la nova pàgina de gestió de la informació escolar per la transmissió de les nostres dades a través d’internet, actualitzada amb nous criteris estètics i d’organització de manera que resulte més fàcil la recerca de la informació que es desitge.

Trobareu notícies relacionades amb l’activitat escolar dels diferents nivells i etapes educatives així com una recerca teòrica sobre aspectes relacionats amb l’evolució dels escolars dels dels 0 fins els 16 anys. Igualment, podreu informar-vos de la nostra organització escolar, administrativa i econòmica amb el Portal de Transparència. Es pot  consultar tot el referent al Menjador i el Transport escolar, Activitats extraescolars, Colònies, Eixides, Curs de Natació o Escola d’Estiu.

També es podrà “passejar” per la història de l’Escola consultant l’Hemeroteca que conté més de 800 números de la revista escolar setmanal El Correu del dijous, com contactar amb nosaltres o trobar informació sobre el procés de matriculació telemàtica i de les visites virtuals a l’Escola.

Desitgem i esperem que siga del vostre gust. Benvinguts!

Jugar i aprendre i aprendre i jugar

Jugar i aprendre i aprendre i jugar

“…El joc és una activitat universal, una constant a totes les cultures que l’ésser humà practica al llarg de tota la seua vida. Per tant, és una activitat fonamental fins el punt que de la seua manifestació i possibilitats d’expressió pot dependre considerablement l’evolució, el desenvolupament i la maduració.

Té una transcendència particular en la vida dels infants que està recollida en l’article 7 de la Declaració dels Drets dels Infants de 1959: «L’infant gaudirà plenament de jocs i d’esbarjos, els quals hauran d’estar orientats cap a les finalitats perseguides per l’educació; la societat i les autoritats públiques s’esforçaran a promoure la satisfacció d’aquest dret.»

Us mostrem com juguen i a què a la nostra Escola Infantil.

L'aventura de llegir

L’aventura de llegir

Amb els pas dels mesos, l’alumnat de 1r de Primària, està convertint-se, quasi sense adonar-se’n, en bons i bones lectores. 
Per celebrar-ho, ha estrenat el Carnet Lector, en el que va anotant els llibres que  llig i quins dies ho fa. Així deixa enregistrats els contes que llig i pot recordar les aventures que  l’han fet gaudir…
I és que llegir, encara que suposa un esforç considerable, te la meravellosa recompensa de crear somnis… 

Classes a l'aire lliure

Classes a l’aire lliure

Què millor que anar al camp per a concloure l’aprenentatge en l’última sessió abans de les vacances d’hivern! Feia un dia assolellat i l’alumnat va treballar amb molt d’interés. Als grups de 1r d’ESO, dins de l’Àmbit Lingüístic Humanístic, vam estudiar les característiques de la descripció d’una persona, d’un objecte o d’un paisatge i vam practicar els tres tipus de descripció en castellà. Les paraules fluïen, amb l’ajuda d’un diccionari o sense… Pel lloc on estàvem, és clar que tots i totes van triar el paisatge per a fer l’exercici. Abans de tornar a les aules, vam posar en comú els escrits. Tothom estavem d’acord que havia sigut una classe molt agradable i profitosa.