Estimades famílies

 

Per tal de facilitar-vos tot el procés d'admissió de cara al curs 2020-2021 us informem ací del procés que heu de seguir per tal de tramitar-la.

- Haureu d'emplenar la sol·licitut de manera telemàtica a través de la web de la Conselleria. D'aquesta manera, a través d'aquesta pàgina, ens arribarà a l'escola la vostra sol·licitud de plaça per al proper curs. Si feu clic a la següent imatge accedireu a la web que ha habilitat la Conselleria d'Educació per al procés d'admissió.

 

Matrícula telemàtica

 

- A continuació teniu dos infografies de la documentació que ens heu de presentar a l'escola, independentment de la sol·licitud de Conselleria.

Heu de fer clic a la imatge del curs corresponent al que voleu sol·licitar la plaça, Infantil i 1r de primària o Resta de primària i secundària.

Al fer clic a la imatge vos descarregarà un arxiu en format pdf on hi ha enllaços a tots els documents que haureu d'emplenar i fer-nos arribar a l'escola a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.indicant en l'assumpte el nom del vostre fill o filla i el curs per al què sol·liciteu la plaça.

La icona gran de l'esquerra conté tota la informació sobre tots els documents que se vos sol·licita i a la dreta teniu els 12 passos a seguir per emplenar tota la documentació. Si feu clic a les icones al costat de cadascun dels passos se vos obrirà l'arxiu corresponent en format pdf per tal que l'empleneu i ens el feu arribar.

 

Ací teniu un vídeo explicatiu amb tot el procés

 

 

 

 

Infografia per a Infantil i 1r de Primària

Infografia per a Infantil i 1r de Primària

 

 

 

Infografia Primària i Secundària

Infografia per a Infantil i 1r de Primària