Ja sabeu que participem en tres projectes europeus: WIA (Women i Art), SOLE (Self Organised Learning Environments) i Outdoor Activities. Aquest curs que comença afegim un altre més: CAT (Connecting Arts and Technology) en associació amb l'Ernestinum Gymnasium de Coburg, Alemanya, Institut amb el que hem realitzat uns quants intercanvis escolars en 3r d'ESO.

Al llarg del curs 2018-2019, vàries han sigut les mobilitzacions tant del professorat com de l’alumnat i les activitats dutes a terme per implementar aquests tres projectes a la nostra Escola.

Passat 31 de maig, ens visitàrem les nostres sòcies escoceses i poloneses del Projecte SOLE, un Projecte dirigit a millorar el tractament i els resultats de les matemàtiques al tercer cicle de Primària i 1r de l’ESO.

Després de dues reunions (una en la Conselleria d’Educació, Cultura i esport i  altra en el Palau dels comtes de Cervelló -Anna-) per posar en comú el treball realitzat al llarg d’aquest curs i determinar futures línies d’actuació,  visitaren la nostra Escola les representant dels altres dos països participants.

Després d’una benvinguda molt entretinguda i emotiva, entraren a les aules de 6é i de 1r de l’ESO per a veure com posaven en marxa la Big Question. El nostre alumnat, una vegada més, demostrà que es desenvolupa amb soltesa en qüestions com recerca d’informació, la seua organització i reordenació, i la posterior presentació dels resultats. Les nostres sòcies ens felicitàrem per la gestió de la BQ. Paraules textuals d’una d’elles: “We really enjoyed the time we spent with you. Visit at your school made a huge impression on us. Yours pupils are fantastic! They sing, dance and work really good…” o alló semblant a que van quedar impressionades per la capacitat de treball i domini de la metodologia del nostre alumnat...

Aquest curs ens tornarem a reunir per a la cloenda del Projecte, però nosaltres continuarem usant aquesta metodologia i no només en matemàtiques. 

Foto visita SOLE 1

Foto visita SOLE 2

Foto visita SOLE 3