Hola de nou! Estem encantats de retrobar-nos amb vosaltres després d'onze setmanes en les quals El Correu del dijous descansa. Encantats de saludar-vos i d'encetar, totes i tots plegats, el curs escolar que fa el número quaranta sis de la nostra particular història!

Us hem de dir que aquests primers dies de setembre els hem emprat per deixar-ho tot a punt: ordenar i enllestir els documents, condicionar els espais, retrobar-nos, acollir les noves mestres i personal de serveis, atendre les vostres peticions, reunir-nos amb la Inspecció i les diferents administracions... tot igual que sempre, tot diferent, com sempre. Sempre ha estat així: amb somriures, abraçades, benvingudes... I així ho hem fet enguany amb els i les set-cents vint i sis alumnes que omplen aules i patis i als i les que donem la nostra més candorosa acollida i benvinguda. A elles i ells i a vosaltres, les seues famílies a qui, un curs més, us agraïm la confiança dipositada en Les Carolines.

Han estat uns dies previs a l'entrada dels i les veritables protagonistes en els que hem fet de tot: netejar, reunir-nos, realitzar les revisions mèdiques, els cursos de seguretat i higiene en el treball... presentar a tot el col·lectiu el nou professorat: Pilar Blázquez (Gabinet, Pedagogia Terapèutica), Carlos Rubiño (tutor 1r A Primària) i a Amparo G. (substituta de Jeroni de baixa mèdica). També al nou personal de serveis: Rebeca Cuadrado i Sheila Chirivella, encarregades d'atenció a patis.

Les més de huitanta persones que formem l'equip de treball de l'Escola als diferents Departaments (Infantil, Primària, ESO, Gabinet, Cuina, Menjador, Transport, Patis, Manteniment, Administració i Secretaria, us saludem i us convidem a passar un bon curs 2019-2020 i aprofitem per saludar, de la mateixa manera a l'AMPA i Consell Escolar!

El nou Equip Directiu, que està format per Naira R. (Cap d'Estudis d'Infantil), Gloria G. (C. E. Primària) i Héctor T. (C.E. ESO) sota la Direcció de Sònia Casquete us obre les pàgines d'aquest setmanari que intenta, apassionadament, informar-vos d'alló que, amb els i les vostres filles, fem dia rere dia.

APUNT2

APUNT24PRIMERDIAESO

APUNT19REBUDAPROFESSORAT