Enguany, la festa té un caire diferent, l'objectiu és gaudir dels nostres patis tots plegats, famílies i infants, fomentant un ambient relaxat, partint des del respecte a l'espai, material i persones. Us informem que començarem amb una activitat a cada classe, per això sonarà la música del pati a les 18 hores. Així tots i totes entrareu a les classes dels vostres fills i filles. Després d'aquesta petita introducció, us invitem a moure-vos en llibertat per tota l'escola tenint cura de deixar tots els materials utilitzats de nou endreçats al seu propi racó quan acabeu d'utilitzar-los.

Com ja sabeu, hem treballat el tema del pati durant tota la setmana i al voltant de tota l'escola hi haurà un món d'experiències i oportunitats de gaudir jugant. Us encoratgem a no dur materials ni joguines (pilotes, patinets, bicicletes, etc.) de casa. Sols heu de dur les ganes de gaudir!

A més, com és molt important donar exemple, us pregue que utilitzem els diferents punts per a les deixalles. L'educació és de totes i tots!

festaprimavera5

festaprimavera4

festaprimavera3

festaprimavera2

festaprimavera1