Mariners i Marineres i Submarinistes (Infantil 5A i B) anaren al Port de València per navegar amb vaixell per tal de conèixer de primera mà les diferents embarcacions i així aprofundir en els seus Projectes relacionats ambdós amb la mar i gaudir de la brisa pura.

gentdelmar1

gentdelmar2 1

gentdelmar3 1

gentdelmar4

 

Els infants de 4anys de l'Escola, Víkings i Pirates, tingueren la magnifica oportunitat de gaudir d'una super aventura Vikinga i Pirata i s'endinsaren en un món de fantasia, contes i històries per poder aconseguir trobar el desitjat tresor: van haver de passar les proves del pirata Calabrote, que finalment, tots plegats van aconseguir. Un bes de la lluna que es pogueren penjar al coll.

festapirataivikinga

In Oral English class we have designed some logos for our eTwinning Project "English class 2019". Here are our winning logos.

logos5

logos1

logos2

logos3

logos4

logos6

«Dins el Projecte "Animals en captivitat" ens ha visitat Javichu Burón, pare de Leire (Infantil 2B) . Ell és veterinari i per això va vindre. Ens va explicar que feia al seu treball , coses sobre els medicaments i paraules com "estereotípia" que vol dir que l'animal sempre fa el mateix moviment perquè no està content amb el seu hàbitat. Ens va dir medicaments que curen distintes malalties dels animals, com per exemple: Carprofeno per als dolors articulars. Morfina per a sedar. Medetomidina per relaxar, sedar.

Javitxu també ens va contar que ell es va fer veterinari perquè ell i la seua família vivien prop d'una granja.»

Emma Mateu Soriano, 5éA

veterinari1

veterinari2