Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Ja sabeu que participem en tres projectes europeus: WIA (Women i Art), SOLE (Self Organised Learning Environments) i Outdoor Activities. Aquest curs que comença afegim un altre més: CAT (Connecting Arts and Technology) en associació amb l'Ernestinum Gymnasium de Coburg, Alemanya, Institut amb el que hem realitzat uns quants intercanvis escolars en 3r d'ESO.

Al llarg del curs 2018-2019, vàries han sigut les mobilitzacions tant del professorat com de l’alumnat i les activitats dutes a terme per implementar aquests tres projectes a la nostra Escola.

Passat 31 de maig, ens visitàrem les nostres sòcies escoceses i poloneses del Projecte SOLE, un Projecte dirigit a millorar el tractament i els resultats de les matemàtiques al tercer cicle de Primària i 1r de l’ESO.

Després de dues reunions (una en la Conselleria d’Educació, Cultura i esport i  altra en el Palau dels comtes de Cervelló -Anna-) per posar en comú el treball realitzat al llarg d’aquest curs i determinar futures línies d’actuació,  visitaren la nostra Escola les representant dels altres dos països participants.

Després d’una benvinguda molt entretinguda i emotiva, entraren a les aules de 6é i de 1r de l’ESO per a veure com posaven en marxa la Big Question. El nostre alumnat, una vegada més, demostrà que es desenvolupa amb soltesa en qüestions com recerca d’informació, la seua organització i reordenació, i la posterior presentació dels resultats. Les nostres sòcies ens felicitàrem per la gestió de la BQ. Paraules textuals d’una d’elles: “We really enjoyed the time we spent with you. Visit at your school made a huge impression on us. Yours pupils are fantastic! They sing, dance and work really good…” o alló semblant a que van quedar impressionades per la capacitat de treball i domini de la metodologia del nostre alumnat...

Aquest curs ens tornarem a reunir per a la cloenda del Projecte, però nosaltres continuarem usant aquesta metodologia i no només en matemàtiques. 

Foto visita SOLE 1

Foto visita SOLE 2

Foto visita SOLE 3

 

Hola de nou! Estem encantats de retrobar-nos amb vosaltres després d'onze setmanes en les quals El Correu del dijous descansa. Encantats de saludar-vos i d'encetar, totes i tots plegats, el curs escolar que fa el número quaranta sis de la nostra particular història!

Us hem de dir que aquests primers dies de setembre els hem emprat per deixar-ho tot a punt: ordenar i enllestir els documents, condicionar els espais, retrobar-nos, acollir les noves mestres i personal de serveis, atendre les vostres peticions, reunir-nos amb la Inspecció i les diferents administracions... tot igual que sempre, tot diferent, com sempre. Sempre ha estat així: amb somriures, abraçades, benvingudes... I així ho hem fet enguany amb els i les set-cents vint i sis alumnes que omplen aules i patis i als i les que donem la nostra més candorosa acollida i benvinguda. A elles i ells i a vosaltres, les seues famílies a qui, un curs més, us agraïm la confiança dipositada en Les Carolines.

Han estat uns dies previs a l'entrada dels i les veritables protagonistes en els que hem fet de tot: netejar, reunir-nos, realitzar les revisions mèdiques, els cursos de seguretat i higiene en el treball... presentar a tot el col·lectiu el nou professorat: Pilar Blázquez (Gabinet, Pedagogia Terapèutica), Carlos Rubiño (tutor 1r A Primària) i a Amparo G. (substituta de Jeroni de baixa mèdica). També al nou personal de serveis: Rebeca Cuadrado i Sheila Chirivella, encarregades d'atenció a patis.

Les més de huitanta persones que formem l'equip de treball de l'Escola als diferents Departaments (Infantil, Primària, ESO, Gabinet, Cuina, Menjador, Transport, Patis, Manteniment, Administració i Secretaria, us saludem i us convidem a passar un bon curs 2019-2020 i aprofitem per saludar, de la mateixa manera a l'AMPA i Consell Escolar!

El nou Equip Directiu, que està format per Naira R. (Cap d'Estudis d'Infantil), Gloria G. (C. E. Primària) i Héctor T. (C.E. ESO) sota la Direcció de Sònia Casquete us obre les pàgines d'aquest setmanari que intenta, apassionadament, informar-vos d'alló que, amb els i les vostres filles, fem dia rere dia.

APUNT2

APUNT24PRIMERDIAESO

APUNT19REBUDAPROFESSORAT

Un any més, GRÀCIES!

Dissabte 11 de maig celebrarem la nostra festa de la primavera, dedicada enguany als patis. Famílies de tots els cursos, ex alumnat de l'escola, mestres i personal de l'Escola gaudirem d'una vesprada i nit carregada de jocs, tallers, balls, música i bon humor.

Anomenar de nou tots els tallers i activitats ocuparia massa espai. En lloc d'això, aprofitem per a mostrar-vos l'ambient mitjançant unes imatges... Opineu vosaltres mateixos.

Volem agrair-vos l'assistència i les ganes de participar que sempre porteu a Les Carolines! MOLTES GRÀCIES!

taller5

taller6

taller1

Enguany, la festa té un caire diferent, l'objectiu és gaudir dels nostres patis tots plegats, famílies i infants, fomentant un ambient relaxat, partint des del respecte a l'espai, material i persones. Us informem que començarem amb una activitat a cada classe, per això sonarà la música del pati a les 18 hores. Així tots i totes entrareu a les classes dels vostres fills i filles. Després d'aquesta petita introducció, us invitem a moure-vos en llibertat per tota l'escola tenint cura de deixar tots els materials utilitzats de nou endreçats al seu propi racó quan acabeu d'utilitzar-los.

Com ja sabeu, hem treballat el tema del pati durant tota la setmana i al voltant de tota l'escola hi haurà un món d'experiències i oportunitats de gaudir jugant. Us encoratgem a no dur materials ni joguines (pilotes, patinets, bicicletes, etc.) de casa. Sols heu de dur les ganes de gaudir!

A més, com és molt important donar exemple, us pregue que utilitzem els diferents punts per a les deixalles. L'educació és de totes i tots!

festaprimavera5

festaprimavera4

festaprimavera3

festaprimavera2

festaprimavera1