Estimades famílies

 

Per tal de facilitar-vos tot el procés d'admissió de cara al curs 2020-2021 us informem ací del procés que heu de seguir per tal de tramitar-la.

- Haureu d'emplenar la sol·licitut de manera telemàtica a través de la web de la Conselleria. D'aquesta manera, a través d'aquesta pàgina, ens arribarà a l'escola la vostra sol·licitud de plaça per al proper curs. Si feu clic a la següent imatge accedireu a la web que ha habilitat la Conselleria d'Educació per al procés d'admissió.

 

Matrícula telemàtica

 

- A continuació teniu dos infografies de la documentació que ens heu de presentar a l'escola, independentment de la sol·licitud de Conselleria.

Heu de fer clic a la imatge del curs corresponent al que voleu sol·licitar la plaça, Infantil i 1r de primària o Resta de primària i secundària.

Al fer clic a la imatge vos descarregarà un arxiu en format pdf on hi ha enllaços a tots els documents que haureu d'emplenar i fer-nos arribar a l'escola a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.indicant en l'assumpte el nom del vostre fill o filla i el curs per al què sol·liciteu la plaça.

La icona gran de l'esquerra conté tota la informació sobre tots els documents que se vos sol·licita i a la dreta teniu els 12 passos a seguir per emplenar tota la documentació. Si feu clic a les icones al costat de cadascun dels passos se vos obrirà l'arxiu corresponent en format pdf per tal que l'empleneu i ens el feu arribar.

 

Ací teniu un vídeo explicatiu amb tot el procés

 

 

 

 

Infografia per a Infantil i 1r de Primària

Infografia per a Infantil i 1r de Primària

 

 

 

Infografia Primària i Secundària

Infografia per a Infantil i 1r de Primària

Ja sabeu que participem en tres projectes europeus: WIA (Women i Art), SOLE (Self Organised Learning Environments) i Outdoor Activities. Aquest curs que comença afegim un altre més: CAT (Connecting Arts and Technology) en associació amb l'Ernestinum Gymnasium de Coburg, Alemanya, Institut amb el que hem realitzat uns quants intercanvis escolars en 3r d'ESO.

Al llarg del curs 2018-2019, vàries han sigut les mobilitzacions tant del professorat com de l’alumnat i les activitats dutes a terme per implementar aquests tres projectes a la nostra Escola.

Passat 31 de maig, ens visitàrem les nostres sòcies escoceses i poloneses del Projecte SOLE, un Projecte dirigit a millorar el tractament i els resultats de les matemàtiques al tercer cicle de Primària i 1r de l’ESO.

Després de dues reunions (una en la Conselleria d’Educació, Cultura i esport i  altra en el Palau dels comtes de Cervelló -Anna-) per posar en comú el treball realitzat al llarg d’aquest curs i determinar futures línies d’actuació,  visitaren la nostra Escola les representant dels altres dos països participants.

Després d’una benvinguda molt entretinguda i emotiva, entraren a les aules de 6é i de 1r de l’ESO per a veure com posaven en marxa la Big Question. El nostre alumnat, una vegada més, demostrà que es desenvolupa amb soltesa en qüestions com recerca d’informació, la seua organització i reordenació, i la posterior presentació dels resultats. Les nostres sòcies ens felicitàrem per la gestió de la BQ. Paraules textuals d’una d’elles: “We really enjoyed the time we spent with you. Visit at your school made a huge impression on us. Yours pupils are fantastic! They sing, dance and work really good…” o alló semblant a que van quedar impressionades per la capacitat de treball i domini de la metodologia del nostre alumnat...

Aquest curs ens tornarem a reunir per a la cloenda del Projecte, però nosaltres continuarem usant aquesta metodologia i no només en matemàtiques. 

Foto visita SOLE 1

Foto visita SOLE 2

Foto visita SOLE 3

 

Hola de nou! Estem encantats de retrobar-nos amb vosaltres després d'onze setmanes en les quals El Correu del dijous descansa. Encantats de saludar-vos i d'encetar, totes i tots plegats, el curs escolar que fa el número quaranta sis de la nostra particular història!

Us hem de dir que aquests primers dies de setembre els hem emprat per deixar-ho tot a punt: ordenar i enllestir els documents, condicionar els espais, retrobar-nos, acollir les noves mestres i personal de serveis, atendre les vostres peticions, reunir-nos amb la Inspecció i les diferents administracions... tot igual que sempre, tot diferent, com sempre. Sempre ha estat així: amb somriures, abraçades, benvingudes... I així ho hem fet enguany amb els i les set-cents vint i sis alumnes que omplen aules i patis i als i les que donem la nostra més candorosa acollida i benvinguda. A elles i ells i a vosaltres, les seues famílies a qui, un curs més, us agraïm la confiança dipositada en Les Carolines.

Han estat uns dies previs a l'entrada dels i les veritables protagonistes en els que hem fet de tot: netejar, reunir-nos, realitzar les revisions mèdiques, els cursos de seguretat i higiene en el treball... presentar a tot el col·lectiu el nou professorat: Pilar Blázquez (Gabinet, Pedagogia Terapèutica), Carlos Rubiño (tutor 1r A Primària) i a Amparo G. (substituta de Jeroni de baixa mèdica). També al nou personal de serveis: Rebeca Cuadrado i Sheila Chirivella, encarregades d'atenció a patis.

Les més de huitanta persones que formem l'equip de treball de l'Escola als diferents Departaments (Infantil, Primària, ESO, Gabinet, Cuina, Menjador, Transport, Patis, Manteniment, Administració i Secretaria, us saludem i us convidem a passar un bon curs 2019-2020 i aprofitem per saludar, de la mateixa manera a l'AMPA i Consell Escolar!

El nou Equip Directiu, que està format per Naira R. (Cap d'Estudis d'Infantil), Gloria G. (C. E. Primària) i Héctor T. (C.E. ESO) sota la Direcció de Sònia Casquete us obre les pàgines d'aquest setmanari que intenta, apassionadament, informar-vos d'alló que, amb els i les vostres filles, fem dia rere dia.

APUNT2

APUNT24PRIMERDIAESO

APUNT19REBUDAPROFESSORAT