Siro Bernardo ens conta una història sobre un Lleó enfurismat, Sara Justícia ens parla d'un gos que volia volar en Buscant ales, Daniel Biot ens duu al poble on vivia El Marcià del bosc, Olivia García  ens delecta amb la història de La xiqueta que volia anar a la Lluna, Joel Ortega ens parla de dos superherois: Generman contra Super fantasma i Sara Morata escriu sobre beuratges a Una història màgica. Tots aquests alumnes són de 2n de Primària. Però n'hi ha més:

Mauro García ens trasllada al 2088 amb La gran aventura de la Banda García, María Gómez ens relata El misteri dels dos xiquets, Hugo Martínez ens explica la increïble història dels Set amics i els rapta-xiquets. Ja sabeu que totes les maragdes són verdes però Sandra López escriu sobre El misteri de l'a maragda blava. Alba Prades ens conta sobre Francesco Pausini, una persona sorda a D'una pel·li en blanc i negre i si us agrada el gènere epistolar, Kora Gnonnas ha escrit Cartes per a Julio. Aquests alumnes són de 5é i 6é. Però n'hi ha més:

L'angoixa de naufragar la relata Vanessa Sanchis a Perduts a l'Atlàntic, Laia Clemente conta la trista història d'Ignasi a La meua història, Mireia Gonzàlez parla de monstres marins a Per què no ha ocorregut?, la relació de Tomi amb un llop queda relatada a Somni, de Sergi Marí, Maria Agramunt parla d'un segrest a Batega, el meu cor? I un relat futurista és el que ha escrit Tomàs Mackenzie a El Govern Miner. Aquests alumnes són de 1r i 2n d'ESO.

Tots aquests relats han estat presentats per l'Escola al concurs de Literatura Infantil i Juvenil més nombrós d'Europa: el premi Sambori.

Us desitgem moltíssima sort a aquests joves escriptors! Enhorabona i sort!

contam un conte

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori