Des de la primera edició al setembre de 1998, el Correu del Dijous ha fet els quinze anys de presència ininterrompuda en la vida escolar i familiar de Les Carolines.

Els exemplars de les edicions passades restaven en carpetes guardades en un armari, i com que no ens agradava la forma de conservació que estava tenint la història setmanal de l’Escola, vam pensar en fer-li un vestit a mida.

El treball d’enquadernació li’l vam encomanar a Cristina Jiménez Nonnast, antiga alumna de la vuitena promoció de Les Carolines. Cristina és una jova emprenedora dedicada a la restauració i enquadernació, i ens proposà un disseny de caixes o contenidors de color blau per conservar el Correu. Cada contenidor o caixa albergaria tres carpetes, i cada carpeta recolliria tots els número del Correu del Dijous editats durant un curs escolar. Acceptat el seu projecte, començà el treball d’enquadernació.

Actualment tenim completes quatre caixes amb dotze cursos escolars enquadernats i una cinquena caixa que en finalitzar el present curs també estarà plena.

Agraïm a Cristina el seu gust i el seu treball, i des del Correu del Dijous desitgem que la seua empresa d’enquadernació “CARTONÉ” tinga molts treballs i comandes.

Si voleu contactar amb Cristina, l’empresa s’anomena “CARTONÉ” i la podeu trobar al carrer Martí l'Humà nº 30 de València, o al telèfon 960 651 107. Us la recomanem per la seua meticulositat i bon gust en el disseny, l’elaboració de projectes personalitzats i pel magnífic acabat, sense oblidar que els treballs resulten a molt bon preu.

correu 1

 

correu 2