La infantesa i adolescència dels meus fills- que ja tenen 14 i 12 anys- l'estic vivint quasi com si fos la meua: amb molta intensitat.

Hi ha esdeveniments clau en el seu pas per Les Carolines i el primer té un nom que recordarem sempre: Rosa Mari.

Ara que Rosa Mari es jubila després de no sé quants anys, no puc deixar passar l'ocasió per donar-li les gràcies públicament no sols per l'enorme afecte amb el que va tractar els meus fills, quant per l'afecte amb tots els infants i famílies. Sempre ha estat prudent, generosa i sense afany de protagonisme. Ha estat sempre al seu lloc.

Al nostre bagul dels records ets part fonamental: sempre agafant xiquets i xiquetes per consolar plors; sempre disposada a netejar el culet i sempre amb un somriure per tranquil·litzar les famílies.

Rosa Mari: recordes l'antiga classe teua sempre plena d'arena del pati que els xiquets i xiquetes duien a les sabates, a les butxaques i que se'n duien a casa també? Recordes les notes que ens feies amb el que havien fet o si havien dinat? Jo estava tan tranquil·la deixant-te'ls encara que eren tant menuts...! Això no té preu.

Podria buscar les més boniques paraules per dir-te com de bé m'he sentit amb tu però tu ja ho saps. Ens quedaran les emocions, els bons sentiments, l'empatia, les il·lusions i els preciosos moments.

Ens quedem amb moltes coses teues i tu... t'emportes moltes més.

T'envie les gràcies des de dins i una abraçada d'amiga a la que és la Rosa de Les Carolines.

 

Maite Andrés.