Se celebren eleccions a l'Iraq. Es retiren les tropes dels EUA.

4000 ciutats de 125 països commemoren el Dia del Planeta, reduint el consum elèctric per conscienciar del canvi climàtic. Les cendres del volcà Eyjaffalla a Islàndia paralitzen el trànsit aeri del nord d'Europa.
S'agreuja la crisi a Grècia i comença a expandir-se per Europa. Es produeix una solsida de la mina Copiapó a Xile on queden atrapats 33 miners que van ser alliberats amb una càpsula fabricada per efectuar el salvament, que es va produir 69 dies després. Un jove tunisià es crema en les revoltes que inicien les revolucions populars anomenades després La Primavera àrab. La macrofesta Love Parade va acabar amb 19 morts i 100 persones ferides.
Esclata l'escàndol Wikileaks: milers de documents classificats dels EUA i d'altres països, són publicats per Julian Assange, que seria processat.

Dilma Rousseff, elegida Presidenta de Brasil. Artur Mas, proclamat President de la Generalitat de Catalunya. S'anuncia el judici contra Francisco Camps, President de la Generalitat Valenciana per assumptes relacionats amb l'anomenada Operació Gürtel. S'anuncia el judici contra el magistrat de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón.

Moren José Saramago, Premi Nobel de Literatura; Luis García-Berlanga, cineasta valencià; José Antonio Samaranch, President del Comité Olímpic Internacional.

Mario Vargas Llosa, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura i Ana Mª Matute, amb el Cervantes.

Se celebra la Copa del Mundial de Futbol a Sudàfrica i la selecció espanyola de futbol va quedar Campiona. Rafa Nadal, venç a Djokovic a l'obert de tennis dels EUA. Alberto Contador torna a guanyar el Tour de França.

Mentrestant, a Les Carolines...

El Correu del Dijous arriba al número 400.
La Setmana de la Primavera, dedicada al Circ.

Lourdes Bellver, la il·lustradora de la col·lecció de llibres La Rata Marieta, visita l'Escola.

Se celebra la VII Nit de l'Escola Valenciana a Castelló amb l'assistència de part del nostre professorat.

Unes famílies de l'Escola construeixen la nova caseta de fusta per a Infantil.

Se celebra la II Trobada de famílies d'Akoe al Club Diario Levante per parlar de quines coses fer a casa amb els nostres fills i filles.

La Trobada d'Escoles en valencià es realitza a Massanassa.

Participem, per primera vegada, al concurs nacional de periodisme escolar El País de los Estudiantes.

Incorporem al nostre Claustre la primera ajudant lingüística en anglés per a l'ESO.

Un tràgic accident acaba amb la vida del nostre alumne Teo Soler. L'Escola és homenatjada per dur 25 anys ensenyant en valencià. Presentem a les famílies la segona fase de les obres de remodelació i ampliació consistent en la construcció de l'edifici per a les aules d'ESO i Administració, Direcció i Sales de professorat i anunciem la I Campanya d'Associats entre les famílies de l'Escola.

S'incorporen Trini Gómez, Roger Giménez, Sandrine Auber, Gonçal Casanova i Arantxa Carretero. Jose Aguilar, Joan Tormo, Laura Herrero, Raquel Aspas, Eva Guzmán i Andrea Miralles, són socis i sòcies de la Cooperativa.

Al 2002, entra a treballar amb nosaltres Amparo Montesinos; al 2005, s'incorporen Mª Ángeles Crespo i Cristina Monsalve. Al 2006 ho fa Salvador Bailén.

L'aventura continua...