Donem suport la vaga general coincidint amb el Dia de la Dona proper 8 de març que reivindica els drets laborals i socials de més de la meitat de la població: la femenina, fent-se ressò de les organitzacions feministes que són les promotores de la iniciativa per tal de conscienciar la societat d'aquesta injustícia.

L'Escola, com a institució de servei sostinguda amb fons públics, no pot tancar les seues portes ni eixe ni cap dia lectiu però sí entenem i donem suport a aquestes reivindicacions que, a nivell mundial, es fan públiques i notòries.

En la mesura que ho creieu convenient i possible, us preguem que teniu en compte aquesta convocatòria i col·laboreu amb ella, conscients de què l'Escola Les Carolines es declara coeducativa i social i que aquesta és una bona oportunitat de dir alt i clar que ja n'hi ha prou de cultura masculina dominant.

Tot i respectant el dret inalienable de cada persona treballadora a utilitzar el seu dret de vaga i el de cada família a assistir a l'Escola, podem garantir l'obertura de les instal·lacions amb uns serveis mínims d'atenció a l'alumnat consistents en:

Obertura a les 09:05

(Sense Escola Matinera)

Atenció de l'alumnat per part del professorat i auxiliars:

Amb activitats lúdiques i a l'aire lliure, en funció del nombre d'alumnes. (L'alumnat més sensible i que més atenció necessita és el de les aules d'1, 2 i 3 anys i us demanem que, en la mesura que us siga possible, no els porteu eix dia.)

Servei de menjador:

Intentarem fer el millor possible aquesta activitat.

Tancament a les 16:40

No hi haurà servei de transport escolar