Seguim amb les trobades "Pensar amb altres"; un taller promogut per ASMI (Associació per a la Salut Mental Infantil des de la gestació) http://www.asmi.es/. Es tracta d'un espai de reflexió i debat sobre la realitat de la infància i els seus entorns. L'assistència és gratuïta i està oberta a totes
les persones interessades en la infància. Les noves tecnologies i la seua incidència en la constitució subjectiva d'infants
i adolescents. Donada la importància que han adquirit les noves tecnologies en la vida dels nens i les conseqüències que vénen implicant en les maneres d'aprendre i de connectar amb els altres i amb el món, ens sembla imprescindible que els professionals reflexionem sobre aquestes conseqüències i que puguem diferenciar els efectes en els diferents moments de la vida.
Pensar els efectes de les noves tecnologies en la constitució psíquica durant els primers anys de la seva vida, com incideix en les formes de percepció, de motricitat i en la construcció de pensaments.
Reflexionar sobre l'ús posterior durant la infantesa i l'adolescència.
I els avantatges i dificultats del seu ús.

19:00 hores, seu de CARENA , C/Tapinería 18, baix (entrada per la plaça Miracle del Mocadoret) 46001, València, divendres 1 de març.

tecnologies

 

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori