Estem molt contents i contentes del nostre grup Tàndem!

Passat dilluns i passat dijous, les classes de 1r d'ESO, amb les classes de 1r de Primària, varen realitzar una activitat Tàndem consistent en una sessió d'anglés en la que, organitzats per parelles i amb les orientacions de Vicky i Alba, llegírem i escrivírem unes senzilles oracions i per finalitzar, ajudàrem els més menuts a encetar la seua llibreta d'anglés posant-li nom, data, enganxant un gràfic i realitzant la primera activitat.

Com sempre va estar un moment molt tendre en el qual l'alumnat d'ESO va fer de mestre del de Primària, ajudant-lo amb molta estima i paciència.

Ja queda menys per la propera!

tandem1

tandem2

tandem3

 

La classe dels Víkings i Vikingues (Infantil 4A) també va realitzar la seua activitat Tàndem amb 3r de Primària. Encara que al principi tenien certa timidesa, a poc a poc es va anar transformant la cara dels infants i van mostrar molta alegria i entusiasme recordant les seues parelles del curs passat puix continuen sent els que van tenir quan eren Inuits. Després de compartir una estoneta al pati, van berenar tots junts, i es van acomiadar amb les ganes de poder estar un altre dia junts.

La classe de 4 anys A

tandemmenut1

tandemmenut2

tandemmenut3

 

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori