IMG 2553

En arribar a l'esplanada de Les Carolines ja es pot percebre un clar ambient festiu, un fum de cotxes per tot arreu, famílies que es saluden en trobar-se a la porta. De front, i des de la terrassa del menjador, un imponent catxalot ens dóna la benvinguda a la festa marítima.


IMG 2552


En entrar pel passadís de la Mitja Lluna, bussegem endinsats en un mar de peixos de colors que et conduïxen a un món meravellós amb multitud d'espècies marines i oceàniques. Una foto en un típic fons surfista i comença l'aventura. Peixos de xocolata, pesca de fons, immersions aquàtiques amb bombolla d'oxigen i tot, em pinte la cara, cursa de sirenes i d'aletes...


IMG 2566

Tot és un esclafit de colors, sensacions, rialles, xarrades, trobades. Tot queda palès, els projectes del curs i les ganes de mostrar-los: un aquari fet de cartró, peixos i més peixos de paper, projeccions de xiquets i xiquetes que s'ho passen molt bé, mapes dels cinc oceans, no sabria resumir tot el que es pot veure aquesta vesprada a l'Escola.

Hi ha una visita guiada per les obres al que serà la nova Secundària, unes quantes cooperatives de Secundària venent dolços, polseres, llibres i làmines. Un bar amb refrescs per a grans i menuts.

Passeges i passeges i tot és una festa, tot conforma un ambient d'esplai divertit i informal. Temperatura, agradable, ganes de passar-ho bé, totes les del món. Una fórmula adient per a una nit que promet ser d'eixes que després recordes.Un ball i una cançó que ens regalen algunes xiques i xics de 5é, un tros de musical i la guinda, un concert de rock de l'alumnat de 3r d'ESO.

Hora del sopar, taules i cadires repartides per tots el indrets de Les Carolines i, a poc a poc, la gent s'assenta, menja, descansa, però els/les més joves no paren, les ganes de jugar superen la son o el cansament, encara que la Festa ja toca a la fi, ens n'hem d'anar i esperar la propera Festa de la Primavera, el proper maig.

Només em resta una tasca molt important, agrair a la Comissió de la Primavera, a les famílies col·laboradores i a les que heu vingut, l'entusiasme i l'esforç amb el qual heu fet possible aquest record.

Quin serà el tema del proper curs?


IMG 2567      IMG 2565IMG 2568

IMG 2590