Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Els grups de 6é participaren en l'audició "RockRoad", a l'Auditori de Torrent. De la mà de l'artista valencià Toni Cotolí (guitarra), Gloria Aleza (cello) i Eva Dinoria (veu), interpretaren en un clima càlid i proper un innovador concert versionant alguns dels millors temes de bandes com ara Queen, Scorpions, Guns' N´Roses o Metallica, sense oblidar també algunes de les més actuals com són Passenger, Keane o Hoobast. Va ser un concert dinàmic i atractiu en el que,n, a més de la interpretació dels temes, presentaren els diferents instruments explicant la tècnica d'interpretació de cadascun d'ells així com la seua evolució, per a les versions d'aquest gènere musical. És un concert per a tots els públics que recomanem per passar una bona estona.

musicasise1

musicasise2

En caminar, ho fem amb ritme. Al bateig del cor d'un fill al ventre de sa mare, hi ha ritme. Quan somiem, ho fem amb ritme... L'alumnat de 5é de primària ha assistit al concert-didàctic "Perkumachine", un espectacle que va ens va endinsar en el món de la música a través de la percussió. Des d'Àfrica fins el Japó, des de la Prehistòria fins la música electrònica del segle XXI, l'alumnat va viure com la Humanitat ha tingut la possibilitat d'expressar-se mitjançant un element tan bàsic i quotidià com és el ritme. Una posada en escena que, sens dubte, a ningú va deixar indiferent.

musicacinque1

musicacinque2

musicacinque3

The specific heat is a property that defines each kind of matter. Our student of physics-4 ESO have performed an experiment in order to figure out the composition of a metallic object.
If we are able to calculate its specific heat by using all the gathered data of the experiment, we will find out the specific metal which makes up the object and, thus, we will solve the problem!

Eureka

specificheat1

specificheat2

specificheat3

Ja és el segon any que l'alumnat de sisé participa d'aquest projecte mitjançant la plataforma eTwinning. Enguany participen més de quaranta escoles de Romania, Itàlia, Finlàndia, Grècia, Portugal, França, Lituània, Noruega, Espanya, Portugal, etc. Durant aquesta setmana hem preparat les targes nadalenques, les hem ficades en sobres i hem apegat el segell (objecte en perill d'extinció), amb la il·lusió de què les nostres xicotetes peces d'art arriben a diverses escoles europees, com la nostra. La màgia acaba de començar i esperarem amb moltes ganes que ens vagen arribant targes dels altres països participants.

cartes1

cartes2

cartes3