Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Passat 13 de novembre vingueren les responsables del Consell Municipal de la Infància de l'Ajuntament de Picassent per commemorar un dia tan especial tant per als xiquets i xiquetes com per als adults comés El Dia Mundial dels Drets dels Infants.

Jéssica Rubio, de l'Ajuntament de Picassent, ens contà dues notícies; una de bona i un altra més dolenta: a set països del món, ara mateix, estan patint moltíssim per guerres i catàstrofes naturals i els xiquets i xiquetes estan passant, fam,malalties, des protecció i un fum de malsons, sense poder gaudir dels drets que tenim els xiquets i xiquetes dels països més desenvolupats econòmicament. I també ens contà que el poble de Picassent està fent una gran tasca en la creació, funcionament i participació del Consell de la Infància a la vida política de la població. I és per eixos motius, que ha rebut un premi especial com a ciutat defensora dels Drets de la Infància.

Més endavant, dedicàrem una estona a fer-se escoltar, cantant i ballant la cançó "SÍ, CLAR, TENIM DRETS!" que ja ens coneguem tots i totes. Va ser un moment molt emotiu i festiu.

Per últim, el dia 20 de novembre vam acudir al nucli urbà per fer una manifestació pels drets de la infància, recolzats per l'Alcaldessa, la Regidoria de la Infància i pel ¡ Consell de la Infància, format per diversos alumnes de les diferents escoles del municipi. En nom de l'Escola assistiren Jorge Román, Vicent Xirivella i Arantxa Capella. Cantàrem i ballàrem al son de la batucada, i escoltàrem uns manifests sobre els drets de la infància.

Un moment irrepetible que de segur queda gravat en la memòria de tots i totes les assistents. A l'any que ve, repetim!

diainfanciaescola1

diainfanciaescola2

diainfanciaescola3

diainfanciaescola4

diainfanciaescola5

diainfanciaescola6

diainfancia1

diainfancia2

diainfancia3