Un grup d'infants Mateo i Martín Garcia Calvo (5éA i 1r A), Candela i Maria Andrade (5é A i 3r A), Candela i Jordi Zaragozà (6éA i 1r A) i Noa Fabado (1r A) , de la nostra Escola han gaudit amb les seues famílies d'una preciosa ruta d'escalada pujant a la serra Calderona com autèntics escaladors. Una volta dalt del tot -amb magnifiques vistes- gaudiren d'un bon pícnic i estona d'esplai per agafar forces i baixar de nou.

escalada1

escalada2

 

Damián Nuñez Majewska va rebre el Premi al Mèrit Esportiu a la Gal·la de l'Esport 2018 de l'Ajuntament de Picassent de la mà de l'Alcaldessa Conxa Garcia i Ferrer. La Gal·la es va celebrar el divendres 16 al Pavelló Municipal.

Enhorabona!

Gallaesport

Ens arriba un comunicat d'una família oferint els seus serveis a la comunitat escolar: «Hola, sóc el pare de Odin Oosterbaan de 5éB. Estic cuidant uns alumnes de Les Carolines per la vesprada i em preguntava si alguna altra família poguera estar interessada.Marcos Oosterbaan». En eixe cas heu de posar-vos amb contacte amb l'Escola.

 

 

Dimarts passat vam acomiadar-nos de la nostra companya Anaïs Badia, mestra d'infantil que ha realitzat les tasques de tutoria mentre ha durat la convalescència de Mónica Jover, tutora del grup Submarinista (Infantil 5A), qui s'ha incorporat ja a l'Escola.

Enviem des d'ací una altra abraçada d'agraïment i reconeixement a Anaïs per la seua tasca i donem la benvinguda amb els braços oberts a Mónica, ja recuperada.

La vida continua...

PHOTO 2018 11 21 14 59 45

PHOTO 2018 11 21 16 55 25

 

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori