La setmana passada ens visitaren Lesley Atkins del Glasgow City Council International Education Officer, Maureen Mckenna executive Director of Education Services Glasgow City Council i Mariola Hernàndez, curriculum advisor, coordinadores del projecte KA201 en el qual participem des del curs passat i que continuarà fins el curs vinent.

La setmana començà dimarts amb una reunió de totes les escoles valencianes participants, al Palau dels Comtes de Cervelló d'Anna, on parlàrem de l'evolució del Projecte, la seua implementació i l'avaluació.

Dimecres visitaren la nostra Escola per a assistir en directe, a la posada en marxa de les Big Questions que férem en 6é A i 6é B de Primària, a més dels dos primers de l'ESO.

Divendres i dissabte assistírem, com a ponents, al II Congrés Internacional CTEM de la Comunitat Valenciana, el lema del qual era STEM per la Ciutadania. La idea d'alfabetització científica per tractar la seua dimensió social, i especialment, el paper de l'ensenyament de les Ciències, la Tecnologia i les Matemàtiques en la formació d'una ciutadania crítica i responsable, capaç de respondre als grans reptes científic-tecnològics del segle XXI: innovació, digitalització, gestió de grans dades, canvi climàtic, intel·ligència artificial, etc.

Tots aquests esdeveniments ens han encoratjat, més encara, per continuar treballant amb SOLE (Self Organised Learning Enviroment) i intentant que l'alumnat no li tinga por a les matemàtiques i traga la intuició matemàtica que tothom tenim.

El proper esdeveniment serà al mes de maig quan rebrem la visita de totes les ciutats participants (Glasgow i Varsòvia) atés que València és la pròxima ciutat acollidora de la reunió transnacional. Mentrestant continuarem fent, com a mínim, 3 Big Questions per trimestre.

SOLE1

SOLE2

 

Aconseguir un estil de vida saludable mitjançant una alimentació sana és la síntesi del Projecte Europeu Healthedu del del qual som Escola col·laboradora i és per eixa raó que assistírem al Saló d'Actes de Florida Universitària a la presentació i posterior conferència sobre hàbits alimentaris saludables. Amb un públic format en la seua majoria per estudiants de Magisteri, trobàrem també professionals de la restauració. Per part de l'Escola vam estar presents la Cap d'Estudis d'Infantil- Maria Jutglà- el Cuiner- Joanjo Sargues-, la Gerent- Helena Sáez- i el professor Miguel Àngel Moret.

healthedu1

healthedu2

 

Que ens donen reconeixement i suport és sempre molt agradable, com agradable va ser el reconeixement i suport que la Conselleria d'Educació va donar-nos a les escoles participants en el Programa Erasmus+. En aquesta ocasió va ser Rubén Trenzano, Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, qui va conduir l'acte de lliurament dels certificats de participació dels dos projectes que estem duent a terme en aquest curs 18-19: Women in art (com a Escola Coordinadora) i Outdooractivities (com a Escola Sòcia). Assistíren a l'acte les professores responsables Tania Elorza i Vicky Olivares respectivament i Miguel Àngel Moret en representació de la Direcció. Un plaer.

erasmus1

 

 

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori