Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Un dels avantatges d’aprendre Física és descobrir com funcionen els aparells que ens faciliten la vida quotidiana. Amb aquesta premissa, l’alumnat que cursa l’assignatura optativa de Física i Química de quart d'ESO està aprenent a explicar el funcionament de les màquines simples . Aquelles que com les politges, tisores o les rampes, ens faciliten la vida i ens ajuden a desplaçar o tallar objectes en aplicar forces menors que els pesos que volem moure  o que produeixen el tall en un paper.


En aquesta fotografia teniu a dues alumnes col·laborant amb les explicacions del funcionament de les politges. No és màgia , és Física! No es cansa de dir el mestre.
Eureka

fisica

Aquest passat cap de setmana hem assistit al Congrés Artèria, organitzat per l'Àmbit Artística-Expressiu del CEFIRE de Castelló. Tot en general tenia un caire artístic que donava un to molt especial a aquesta Trobada: l’espai, el Palau de Congressos de Castelló, un lloc elegant i tot un exemple d’arquitectura moderna, continuant per l'accent reivindicatiu del propi Congrés, en el que es posava especial interès en la importància de les assignatures artístiques al currículum escolar, un to rebel suportat fins i tot pel propi conseller Marzà, qui el donà per inaugurat. Fins el format televisiu, de programa en directe, que amenitzava l’estància i la feia més atractiva.Una experiència enriquidora i motivant!!!!

arteria1

arteria2

 

In the English class of the first year of Secondary School, we played a board game, the Game of Goose. The purpose was to assure that our students had assimilated the last concepts we had been studying. The pupils really enjoyed it!

oca3

oca4

Passat dilluns dia 5 es van celebrar a l'Escola quatre reunions simultànies (tres per a tercer i una per a quart ) per tal d’explicar l’organització de les colònies escolar d’aquest curs en el segon cicle de l'ESO.

Després d’una breu intervenció de la Directora, Sònia Casquete, en la que va explicar la importància pedagògica d’un projecte arrelat a l'Escola des de l’etapa d'Infantil , les famílies es van distribuir per classes segons havien estat convocades. Aquest curs pretenem distribuir l’alumnat de Tercer en tres experiències arrelades a les optatives triades: Robòtica- Tecnologia a Alemanya, Francès a Normandia i Art a un alberg amb activitats de formació artística, pendent de confirmar.

L’alumnat de Quart anirà a unes colònies lingüístic -culturals a Irlanda on s’allotjaran amb famílies nadiues i es comunicaran en anglés .

Desitgem que resulten atractives per a l’alumnat i aprecien aquesta oportunitat d’aprenentatge.

reunio

Our students of the second year of secondary school organized a grammar parade in order to revise the Present Simple and the Present Continuous. The three English groups finally met and shared the posters they had created in an open-air activity with loud music.

manifestacio1

manifestacio2