Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

En Física i Química de 4t d'ESO hi ha diversos processos avaluadors; l’examen és un d’ells i crea expectació i nerviosisme.


Aquesta fotografia del primer examen de Física sobre forces que es va fer passat dimarts 23 d’octubre a primera hora. Desitgem que tot l’alumnat supere aquesta tradicional prova i que , poc a poc, se senta més relaxat fent-la.

Eureka

Fisicaiquimica

 

Des de les classes de 2n A i B d'ESO, agraïm la dedicació de Silvana Andrés, mare de Martina i Marcos , per haver dirigit un taller a la classe de Geografia i Història.Aquestes activitats tenien com a objectiu relacionar l'Arquitectura de l'Edat Mitjana amb la societat del moment tractant de comprendre el paper que l'Església va desenvolupar en eixe context i l'endarreriment arquitectònic de l'època, respecte a la civilització romana.

Va ser una sessió pràctica on, per una banda, representàrem arcs de mig punt i ogivals de forma grupal fent servir uns tubs de colors i d'altra férem una treball manual individual de menor grandària per acabar de comprendre l'evolució de l'Arquitectura de l'època.

Ha estat un plaer comptar amb la seua col·laboració!

arquitectura1

arquitectura2

arquitectura3

arquitectura4

El material de Música de l'Escola s'ha incrementat gràcies a la donació d'instruments que ens ha fet Teo Serrano de 6é A, a qui li agraïm el gest. Moltíssimes gràcies de part del professorat de Música i de totes i tots els teus companys!

donacio

 

Les fortes pluges van fer que l'Escola escurçara la jornada de dijous i tanqués les portes de divendres. Us donem les gràcies encaridament per la vostra col·laboració i comprensió. Un equip de vigilància, va venir divendres per comprovar l'estat de les instal·lacions.

pluges1

pluges2