Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Els Inuits (Infantil 3A) estem estudiant el Projecte del Nom de la Classe: sabem ja que vivien al Pol Nord, que les seues cases es diuen IGLÚ i les feien amb blocs de gel. Doncs després d'experimentar de diverses formes la creació d'iglús, la passada setmana vam proposar-nos fer un. Demanàrem ajuda a les famílies i ens portaren molts brics de llet que omplirem d'aigua. Acompanyats per Joanjo, el nostre cuiner i amic, han pogut experimentar en persona quin fred fa al Pol Nord, ja que guardàrem els brics dins del congelador de l'Escola. Què gran és aquell lloc, molt diferent del que tenim a les nostres cases.

Dies després, els alumnes 2n A d'ESO que a primera hora tenien tecnologia, van canviar la seua classe per ajudar-nos. Primer van tallar els brics per poder treure els blocs de gel, ens van ajudar a posar-nos els guants i van estar amb nosaltres a la piscina de 3 anys. Després d'uns minuts intentant construir l'iglú nosaltres sols, l'alumnat gran ens va tirar una maneta i allò ja semblava un iglú! Eixe Tàndem va ser meravellós. Ens vam acomiadar d'ells i ens vam quedar jugant i explorant amb el gel. Encara que d'iglú va quedar poc, el procés d'aprenentatge va estar magnífic tant per uns com per a altres puix van aprendre que l'aigua, en congelar-se, es dilata i, per tant, els brics no encaixaven molt bé per estar bombats. També van descobrir que alguns brics no estaven del tot congelats i per tant, que l'aigua necessita temps per solidificar-se i una nevera potent que estiga a menys de 0 ºC més d'un diaDes d'ací volem donar les GRÀCIES a la classe de 2n A ESO,al seu mestre de Tecnologia, a Joanjo i a l'equip de cuina que encara ens estan guardant brics congelats i a les famílies i professorat que han col·laborat.

iglu1

iglu2

iglu3

iglu4

 

 

Last Wednesday, the students of 2nd A ESO performed an experiment in order to study two different magnitudes and its relationship: temperature and time.

The experiment consisted in measuring the variations of water temperature while heating it.

It seems very easy but, they must hand in a report with all the collected data a well as a table, a graphic and the conclusions on it.

There is also an important question to be answered ...

What happens with water's temperature once it starts boiling?

Eureka

temperature1

temperature2

temperature3

temperature4