Des de dimarts 16 fins divendres 19 de novembre s'està celebrant a Cantàbria el XVIIé Congrés de la Unió de Cooperatives d'Ensenyament Espanyoles (UECOE) sota el títol «Educar en tots els sentits» i en el que estem representats per les professores Raquel Navarro i Andrea Miralles.

En aquesta trobada de cooperativisme educatiu estan tractant-se aquests aspectes de l'educació: Els intercanvis escolars i docents; la innovació i l'emprenedoria; la interculturalitat, la inclusió i la diversitat; el plurilingüisme; la tecnologia de la informació i comunicació i el seu trànsit cap a la tecnologia de l'aprenentatge i el coneixement; l'educació infantil; les altres capacitats de l'alumnat amb necessitats educatives especials; la igualtat i el relleu generacional i la gestió en les cooperatives d'ensenyament. Es complementa el Congrés amb visites a quatre escoles càntabres i conferències marc.

Una oportunitat de trobada molt valorada per tots nosaltres per enriquir-nos intercanviant experiències d'escoles que, com la nostra, hem optat per la fórmula cooperativa per dur endavant l'idea d'una educació millor.

cantabria1

cantabria2

cantabria3

cantabria4