A partir de la plataforma eTwinning s'ha format un grup d'escoles i organitzacions d'escoles que treballarem de manera conjunta per presentar una proposta sobre activitats a l'aire lliure a l'etapa d'infantil. L'Escola participant d'Espanya, és la nostra.

Comencem la nostra aventura europea en el Projecte Europeu " Outdoor activities" (Activitats a l'aire lliure). Ja va arribar el dia i dimarts vam marxar a Hongria a compartir experiències amb les sòcies de Turquia, Hongria, Finlàndia, Suècia i Lituània.

La setmana passada vam passar per les classes per explicar els infants el Projecte: en què consisteix, per què el fem, quin és el seguiment que des de les classes es farà.... Ficàrem especial atenció en el viatge que estem fent Vicky i jo (Maria) i els infants enviaren frases als xiquets i xiquetes de les escoles sòcies.

Però ni Vicky i jo no anem a soles a Hongria, ens acompanya un mussol molt especial amb el que les diferents classes ja han jugat i inclús s'han fotografiat per grups.

Com vos dic, les diferents classes estan fent un seguiment de la nostra estada a Hongria, puix els enviem fotos i vídeos que estan treballant a les aules.

Esperem poder aprendre molt i tornar amb la gran il·lusió acomplida.

Vicky Olivares és professora d'Anglés i Art&Crafts. Maria Jutglà és Cap d'Estudis d'Infantil

outdooractivities

outdooractivities1

outdooractivities2

outdooractivities3

outdooractivities4

I dilluns i dimarts d'aquesta setmana han tingut lloc a Toledo les Jornades de formació inicial de projectes d'Associacions d'Intercanvi Escolar per a socis (KA229).Vora 500 mestres de tota Espanya s'hem reunit per començar un nou camí, amb dubtes i preguntes, però , sobretot, amb molta il·lusió.

La nostra companya Mònica Jover (professora d'Infantil) va assistir en representació de l'Escola, mentre les mestres Vicky Olivares i Maria Jutglà arribaven a Hongria per a la primera reunió de socis del Projecte. (Com ja sabreu Les Carolines és coordinadora del projecte de Primària Women in Art i sòcia del Projecte d'Infantil, Outdoor activities, under the same sky, i del de 6é de Primària i 1r d'ESO SOLE (Self Organised Learning Environment).

toledo1

toledo2