Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

1997

Any i mig després de ser segrestat per ETA, el funcionari de presons Ortega Lara és alliberat per la Guàrdia Civil.

Hong Kong deixa de pertànyer al Regne Unit i forma part de Xina.

L'espanyol José Mª Gil Robles, elegit President del Parlament europeu.

Se celebra als EUA la cimera del microcrèdit amb l'objectiu de finançar a les 100 milions de famílies més pobres del món per poder emprendre alguna activitat.

Espanya entra a formar part de l'estructura militar de l'OTAN.

Trobades a Bolívia les despulles d'Ernesto Che Guevara, líder de la revolució cubana.

S'aprova el Protocol de Kioto que obliga als països a reduir les emissions una mitjana del 5,2% respecte al 1995. Tony Blair és proclamat Primer Ministre al Regne Unit, Bill Clinton és reelegit President dels EUA i Lionel

Jospin Primer Ministre francés. Mor Jacques Cousteau, científic i documentalista especialitzat en temes marins. També Gianni Versace, afamat dissenyador de roba, és assassinat a Miami (EUA); Diana Spencer, casada amb el príncep Carles d'Anglaterra i divorciada, mor en un complicat accident de trànsit a París (França). Uns dies després mor a l'Índia Teresa de Calcuta, monja catòlica que va rebre el Premi Nobel de la Pau al 1979.

Científics espanyols del Centre Superior d'Investigacions Científiques -CSIC-, demostren que un medicament emprat per la curació del càncer sols combat les cèl·lules canceroses sense afectar les sanes.

Se celebra a Bacelona la boda de Cristina, la filla menor del rei d'Espanya, amb l'esportista Iñaki Urdangarin.

S'inaugura a Bilbao el Museu Guggenheim, obra de l'escultor canadenc però nacionalitzat estatunidenc Frank O. Gehry. També J.K. Rowling publica Harry Potter i la pedra filosofal.

Martí de Riquer i Morera, filòleg i escriptor català, Premi Príncep d'Astúries de Ciències Socials.

Comença a emetre Punt 2, segon canal de Radio-televisió Valenciana.

Es reestrena la pel·lícula de Luis G. Berlanga Bienvenido Mr. Marshall, 43 anys després.

Els corredors de marató Abel Antón i Martín Fiz, me- dalles d'or i plata als Campionats del món a Atenes (Grècia). Tiger Woods és el primer jugador de golf negre que guanya el Màster d'Augusta (EUA).


I mentrestant a Les Carolines...

Rafa Santibáñez i Enric Coscollar entren a formar part de la Cooperativa com a professors de Plàstica i Educació Física respectivament.Enric Coscollar Llopis i Rafa Santibáñez Parra.

La Setmana de la Primavera va estar dedicada al Color i vam comptar amb el suport del Departament de Didàctica de la Plàstica i Llenguatges audiovisuals de - l'antiga Escola- ara Facultat de Magisteri Ausiàs March de València. Encara es pot observar un quadre fet per tot l'alumnat amb la tècnica del punt.

Apareix una nova revista escolar: Carolinesport, realitzada per 4t de Primària i coordinada per la seua tutora Mapi Vilar.

Es commemoren els primers vint-i-cinc anys de l'Escola i es programen una Festa per adults al setembre i una per a l'antic alumnat a l'octubre. Les celebracions van continuar durant el curs 1997-1998.

L'aventura continua...