L'activitat a la classe de 6é A començà així: llegim uns capítols de la biografia de Gandhi, però el desenvolupament de la classe és tota una sorpresa. Avui tocava contar-li a una companya o company algunes qüestions sobre la nostra vida. La mestra ha posat música i nosaltres passejant per la classe havíem d'ajuntar-nos amb la persona més propera quan la música deixara de sonar. El següent pas ha consistit a contar-nos mútuament alguns detalls de les nostres vides per finalitzar contant la vida de la nostra parella a la resta de persones. Ha sigut molt divertit i hem conegut una mica més als altres. Objectiu d'aquesta i altres sessions: escriure la nostra pròpia autobiografia.

biografia1

biografia2

A la classe Apatxe (Infantil 3 A) estem d'alló més motivats amb les activitats que fem per aprofondir en el nostre Projecte del Nom de la Classe. Una de les famílies de la classe, aprofitant la setmana en la que l'infant ha estat el protagonista, ens ha muntat un taller Apatxe en tota regla: maquillatge tribal, construcció d'atrapasomnis i diademes amb plomes que ens han fet delectar-nos i encuriosir-nos omplint l'espai el temps amb preguntes i la conseqüent recerca de respostes, base del coneixement.

apatxe1

apatxe2

apatxe3

apatxe4

Vam pujar 2 dies al pati de dalt on tenim els arbres fruiters. El 1r dia a jugar i conèixer l'espai i a observar les pomeres. El 2n a jugar de nou i collir pomes per fer un pastís boníssim. Divendres vam gaudir molt preparant-lo al menjador, uns minuts al forn i ja teníem berenar!

Pomers carregadets de pomes! I allà anàrem les classes d'Infantil 3 anys a collir-les dels arbres (les de terra també, però les que tenien cucs nooo!) Les vam tocar, , olorar, donàrem algun mos, cantàrem Tres pometes té el pomer vam comptar-les, ens vam envoltar de Natura i ... vam cuinar un pastís de poma per xuplar-se els dits! Ací en teniu la mostra. 

pomers1

pomers2

pomers4

pomers3