Comença el curs amb la primera donació de llibres a la Biblioteca de l'Escola per part de Lucía i Natàlia Trujillo Molina, de 4t A i 6ė B respectivament.

Moltes gràcies de part de les Bibliotecàries Isabel i Mariajo

hola 1

 

La nostra Escola està col·laborant des de fa dos cursos amb amb el grup d'estudiants Replay de Florida Universitària, en un projecte de Gamificació consistent en desenvolupar videojocs en valencià que ajuden a millorar les competències de l'alumnat de Primària.

El curs anterior es vam centrar en la creació d'un videojoc per practicar Matemàtiques amb la metodologia OBN. La tasca del nostre alumnat es va centrar en la creació i el disseny de personatges i en efectuar les proves als prototips que anava creant l'alumnat de Replay.

Aquesta setmana ens han presentat el resultat. Un videojoc anomenat Gurland, ja acabat i al qual ja podem accedir per a provar-lo en aquesta web: http://heroassets.com/akoe/

Esperem que siga el primer de molts altres. A jugar!

hola 2

hola 3

 

Aquests dies han estat plens d'emocions. Hem iniciat un nou curs, una nova mestra i una classe nova! I és que en una setmana ja hem fet tant! Hem parlat de nosaltres, de l'organització de l'aula, del material del pati, de l'horari, de tot allò que anem a fer.

A més, hem dedicat un temps a debatre com ha de ser un bon delegat/ada i finalment hem fet la tria.

Coneixem ja les rutines del matí i les tasques (data, biblioteca, berenar, notes, oratge, pati). També hem agafat el primer llibre en préstec de la biblioteca d'aula i Alba en ha llegit una mica. Ja tenim les llibretes preparades i tot apunt per a començar el nou curs! fins i tot hem encetat el nostre primer projecte: el 9 d'Octubre.

Un cel plujós i nuvolat ens ha acompanyat durant aquestos primers dies de curs, la qual cosa ens indica que setembre comença a instal.lar-se entre nosaltres. Han estat molts dies de sol i de platja, de maletes, viatges i gelats; d'estiu intens. Però de nou, tornem a començar; com cada any, tornem i comencem, emprenem un nou camí ple de reptes i d'il.lusió. I com cada inici de curs, esperem que el viatge que ara comença torne a ser, de nou, apassionant.

Benvinguts i benvingudes al nou curs escolar 2018-2019!

hola 4

hola 5