Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

1994

L'ONU declara 1994 l'Any Internacional de la Família.


S'obre el primer registre de parelles de fet heterosexuals i homosexuals al País Basc, el primer d'Espanya.


Es reinaugura la Capella Sixtina al Vaticà, després de 13 anys en restauració.


Terratrèmol a Los Àngeles (EUA) amb una intensitat de 6,6 segons l'escala de Richter.


El Gran Teatre del Liceu de Barcelona va patir un gran incendi que el va destruir per complet.


Mor Fernando Rey, actor de pel·lícules com ara Viridiana i Tristana, de Luis Buñuel; mor també Ayrton Senna, pilot de Fórmula 1; l'escriptor Juan Carlos Onetti, l'actriu grega Melina Mercouri, el músic de cinema Henry Mancini, els escriptors Juan Gil Albert i Pere Calders, i la Ministra republicana Frederica Montseny.


Conchita Martínez, campiona del torneig de tennis de Wimbledon (Regne Unit)


S'inaugura l'Euro-túnel que uneix, per ferrocarril, Europa continental i l'illa del Regne Unit de Gran Bretanya. Nelson Mandela és proclamat President de Sud-àfrica

acabant així l'apartheid.


Es descobreixen a Atapuerca, Burgos, tres dents i una mandíbula humanes amb més de mig milió d'anys. Es produeix la fugida massiva de ciutadans cubans cap a les costes de Florida en improvisades basses: la crisi dels “balseros”. Se salva, per un indult, el bou d'una marca de beguda alcohòlica. Es tracta d'un reclam publicitari considerat patrimoni dels espanyols.


Al cinema, les pel·lícules són: Forrest Gump, Pulp Fiction, El Rey León i l'Óscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa Belle Époque, de Fernando Trueba. Sofia Loren rep l'Ós d'or honorífic al Festival de Berlín.


I mentrestant, a Les Carolines...

Acudim al 1r Simposi del professorat d'Educació Infantil i Primària d'Ensenyaments en Valencià, que se celebra a Alcoi al setembre. Participem amb la comunicació “Didàctica a l'aula d'immersió”.


En obtenir l'autorització per implantar anticipadament l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), aquest curs 1994/1995 és l'últim que es fa 8é d'EGB.


L'aventura continua...