Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

La temàtica de l’Escola d’estiu d’enguany és LA MEDITERRÀNIA... LA MAR DE BLAU, com el marc simbòlic al voltant del qual construirem un màgic programa lúdic i vacacional per als més de 120 xiquets i xiquetes que s’han inscrit per a participar i que esperen, com els darrers anys, viure una GRAN AVENTURA PER LA MEDITERRÀNIA.

1.-DATES

L'Aventura de l'Estiu començà dilluns dia 25 de juny i finalitzarà divendres 27 de juliol. L’activitat està organitzada per setmanes per tal de cobrir millor les necessitats de cada família. Així la primera setmana serà entre el 25 al 29 de juny; la segona del 2 al 6 de juliol; la tercera del 9 al 13 de juliol; la quarta del 16 al 20 de juliol i la cinquena del 23 al 27 de juliol.

 

2-TRANSPORT ESCOLAR

Tot l'alumnat que utilitza transport escolar ho farà mitjançant una de les rutes que l'Escola ha preparat (núm.1, 2, 3 i 4). La informació de la ruta que us hem adjudicat la trobareu en arxiu adjunt.

Us recordem que pel benefici de tots, els autobusos estaran en cada parada sols el temps necessari per replegar o deixar l'alumnat. Us demanem estar a les parades uns minuts abans. En cas de pèrdua de l'autobús, podreu portar el vostre fill o filla a una altra parada o a l'Escola. Us facilitem els telèfons de les monitores.

No es podran fer canvis de ruta si prèviament no constatem que tenim plaça a l’autobús.

IMPORTANT: especialment la cinquena setmana les rutes es modificaran per adequar-les al nombre d'alumnat. D'eixa modificació us informarem pròximament.

 

3-ACTIVITATS i HORARI

Les activitats començaran a les 9:30 h. i finalitzaran a les 15:50 h.

Cada grup d'alumnes, atenent a l'edat, tindrà un horari propi d'activitats dins del qual estaran contemplats els tallers, les classes i treballs, piscina, menjador, etc.

L'Aventura de l'Estiu està plantejada per passar uns dies divertits a l'aire lliure i al sol, començant pel desdejuni, amb bany a la piscina cada dia i activitats lúdiques que facen entranyables aquests dies d'estiu.

Rebreu informació durant cada setmana de les activitats i anècdotes d'eixos dies i consultat al programa adjunt els continguts didàctics.

L'alumnat estarà organitzat en cinc grups atenent les seues edats atesos per dues monitores per cada grup dels menuts (grup 1 i 2) i un monitor/a per cada grup dels més grans (grups 3, 4 i 5), més dos alumnes de pràctiques com a suport, la socorrista de la piscina i el nostre personal auxiliar.

Us informarem del pla d'activitats de les setmanes a l'inici i finalització de les mateixes.

 

GRUP(nascuts al 2014 o al2015)

GRUP 2 (nascuts al 2013)

Lloc de l'activitat Grups 1 i 2: aules d'Infantil , aula migdiada,terrasses interiors, piscina infantil, pati.

ACTIVITATS:

Desdejuni a classe (llet ensucrada, amb cacau , orxata i galetes).

Bany a la petita piscina de classe i jocs motrius.

Vestir-se, endreçar-se i a dinar!

Dinen a les 12:30.

En acabar dinar, aniran al pati a jugar amb pales i poals d'arena, a córrer,

a fer trens , a jugar amb pilota... També, qui ho indique, podrà fer la migdiada.

A les 14:30, ja desperts i els altres amb la cara i les mans rentades, faran petits

tallers de:titelles, conta-contes, manualitats...

A les 15:20, berenar amb un conte.

A les 15:50, cap a casa!

Les famílies d'aquests grups d'alumnat rebreu una nota diària amb informació sobre el dinar, el bany, el joc i la son.

 

Grup 3

(nascuts al 2011 i 2012)

Lloc de l'activitat: aules de Primària, Patis, Piscina gran.

ACTIVITATS

Desdejuni (llet ensucrada, amb cacau , orxata )

Piscina (gran)

Jocs motrius

Menjador

Cinema i/o música

Activitats de grup i temàtiques,cançó,jocs d'aventura, pistes, misteri.

Berenar

Comiat.

 

Grup 4

(nascuts al 2009 i 2010)

Lloc de l'activitat: aules de Primària, Patis, Piscina gran.

ACTIVITATS

Desdejuni (llet ensucrada, amb cacau , orxata ).

Temps d'estudi i de deure de vacances

Piscina (gran)

Jocs motrius

Menjador

Cinema i/o música, Jocs populars, Tallers musicals, Jocs d'aigua,El joc dels drets

humans...

Berenar

Comiat

 

Grup 5 

(nascuts al 2008, 2007, 2006, 2005)

Lloc de l'activitat: aules de Primària, Patis, Piscina gran

ACTIVITATS

Desdejuni (llet ensucrada, amb cacau , orxata ).

Temps d'estudi i de deure de vacances

Piscina (gran)

Jocs motrius

Menjador

Cinema i/o música, Jocs populars, Tallers musicals, Jocs d'aigua,El joc dels drets

humans...

Berenar

Comiat

4-MATERIAL I VESTUARI

L’alumnat ha de dur roba còmoda (samarreta, pantaló curt...) banyador, tovallola i protector solar cada dia.

Per l'alumnat més menut -el d'Infantil- és important que duguen un segon equip de roba a la bossa de material, per tal de poder-los canviar si és necessari. Igualment us recomanem que tota la roba estiga convenientment marcada amb el nom i cognom del vostre fill o filla.

IMPORTANT:

Si el vostre fill o filla NO són alumnes habituals del Centre cal que ens comuniqueu qualsevol tipus d'Al·lèrgia, prevenció o informació respecte de la salut i INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES que hem de saber per poder atendre'ls correctament.


PISCINA
:

L'alumnat dels grups 1 i 2, prendran el bany a la piscina infantil.

L'alumnat dels grups 3, 4 i 5 heu d'enviar-nos l'autorització adjunta per a què puguen anar a la piscina gran. No oblideu l'autorització.

 

IDENTIFICACIÓ:

Tot l'alumnat des dels 2 als 5 anys ha de dur el primer dia una tarja amb el seu nom i cognom enganxada a la samarreta o suèter, per poder conèixer-los de manera ràpida.

 

APARELLS ELECTRÒNICS:

Els telèfons mòbils i altres aparells electrònics de joc no es podran dur a l'Escola ni fer-ne ús ni a les hores d'activitat ni a les de pati i joc lliure per tal de no afavorir l'aïllament dels infants i potenciar el joc en companyonia. Si algun infant en duu, els monitors els guardaran fins l'hora de l'eixida.

L'ESTUDI:


Reservem una estona per realitzar les possibles tasques escolars que cada infant puga tenir. Òbviament, ha de dur eixe quadern o material. En cas que els vostre fill/a no haja de fer deure d'estiu, ha de dur un llibre per dedicar aquesta estona a la lectura i aconseguir així un moment de relax que fomente l'estudi i la lectura.

 

aventura1

aventura2

aventura3

IMG 8459

IMG 8457

IMG 8455

IMG 8451

 

 

I ja en són 46 els cursos que han acabat des del naixement de l'Escola i 32 les promocions d'alumnat que finalitzen els seus estudis obligatoris.

 

Estem contents pels centenars de famílies que, curs rere curs, dipositen la seua confiança en el nostre projecte; contents per tots els professionals que han treballat i treballem ací; per tots els col·laboradors i amics; estem contents de veure com un inicial somni es va fent realitat i som una Escola que es té en compte en molts aspectes; contents per l'alumnat a qui dediquem sempre els nostres esforços.

 

Contents de Les Carolines, amb la il·lusió d'un nou curs amb cares noves, amb idees noves, amb nova força.

 

MOLT BONES VACANCES!

 

comiat4t1 2

 

comiat4t2

 

Comiat de 4t d'ESO

 

familiesimestresalareuniofinal2

 

familiesimestresreuniodeclasse1

 

Reunió de famílies amb els mestres de primària

 

educaciofisicaalapiscina

 

Educació Física en la piscina

 

PLATJA3

 

PLATJA2

 

PLATJA1

 

Secundària en la platja

 

 

 

Emili estigué a la Fira alternativa de València fent poesia. Els diners recaptats, 43 € i 66 cèntims els ha donat a l'associació de refugiades i refugiats Balloona Matata i s'invertiran en vestir a la gent refugiada que arribe a l'illa grega de Hios.

 

Maduixa Rosa

 

POESIA

 

 

Reunions finals: 1r, 2n, 3r Primària, dilluns 18

 

4t, 5é, 6é Primària, dimarts 19

 

Infantil, dimecres 20

 

Totes a les 17:30.

Emili va fer una vaga de fam entre el dia 22 i 25 de maig, 76 hores sense menjar per intentar salvar la vida de Noura Hussein, una xica del Sudan de 20 anys que la van casar amb un home major.

Aquesta setmana Emili estarà a la Fira Alternativa de València, als jardins del riu Túria els dies 8, 9 i 10. Farà poemes solidaris: una persona arriba, ell li fa un poema, la persona dona uns diners que seran per a la solidaritat. La paradeta on estarà es diu Baloona Matata. Us esperem.

 

Pepet de l'Horta

 

vaga feminista