Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Cada trimestre, i abans de l’avaluació d’aquest, l’alumnat ha de reunir-se amb el seu tutor o la seua tutora personal per tal d’analitzar la seua situació acadèmica en eixe moment. Aquesta pre-avaluació es fa amb la intenció de felicitar si tot està correcte o be orientar-los per a parlar amb cada professora i professor d’àrea, si aquesta l'han suspesa.
Es tracta d’aprofitar aquesta revisió per millorar i obtenir bons resultats en l’avaluació trimestral definitiva i, per tant, en les qualificacions d’aquesta.

preavaluacio

 

Va ser una vesprada molt agradable aquesta del berenar de famílies d'Infantil en la qual poguérem compartir espai, rialles, jocs i uns bons menjars que varen preparar les famílies i els infants. Des de l'Escola estem encantades de poder afavorir aquest tipus d'activitats.

Moltes gràcies per venir i per gaudir tots junts!!!!

berenar1 1

berenar2 1

berenar3

berenar4

The students of third of ESO performed an experiment in order to study the Methanol behaviour when heated. This simple practical exercise give us many information of the liquid: by measuring its volume and mass, we can get its density; by making it boiling, it’s possible to calculate its boiling point ( which is lower than water’s). Once they have gathered all the data , they have to write a report in English and hand it in within a week.
Some of the questions are “ high level” , therefore, the teacher is waiting for students’ questions ... next class maybe?

Now it’s time for them to “squeeze their brains”.

Eureka

methanol1

methanol2

methanol3

methanol4

 

Hola! Núria i Nerea- de la classe dels Submarinistes i dels Apatxes volen saludar-vos des de Tòquio. Hui hem estat al museu de les ciències i les noves tecnologies (Miraikan) i hem conegut al robot Asimo. També hem descobert que ací també tenen una estàtua de la Llibertat, com a Nova York.

toquio1

toquio2

L'acumulació de minuts que el grup ha aconseguit per fer tots i totes els pocs deures demanats, fa que puguem eixir a passar una estona fora de l'aula. En aquesta ocasió passejàrem pels voltants, entre tarongers. Felicitats al grup de 2n A d'ESO en ser el primer grup en aconseguir-ho!

tarongers1

tarongers2

 

Un dels avantatges d’aprendre Física és descobrir com funcionen els aparells que ens faciliten la vida quotidiana. Amb aquesta premissa, l’alumnat que cursa l’assignatura optativa de Física i Química de quart d'ESO està aprenent a explicar el funcionament de les màquines simples . Aquelles que com les politges, tisores o les rampes, ens faciliten la vida i ens ajuden a desplaçar o tallar objectes en aplicar forces menors que els pesos que volem moure  o que produeixen el tall en un paper.


En aquesta fotografia teniu a dues alumnes col·laborant amb les explicacions del funcionament de les politges. No és màgia , és Física! No es cansa de dir el mestre.
Eureka

fisica

Aquest passat cap de setmana hem assistit al Congrés Artèria, organitzat per l'Àmbit Artística-Expressiu del CEFIRE de Castelló. Tot en general tenia un caire artístic que donava un to molt especial a aquesta Trobada: l’espai, el Palau de Congressos de Castelló, un lloc elegant i tot un exemple d’arquitectura moderna, continuant per l'accent reivindicatiu del propi Congrés, en el que es posava especial interès en la importància de les assignatures artístiques al currículum escolar, un to rebel suportat fins i tot pel propi conseller Marzà, qui el donà per inaugurat. Fins el format televisiu, de programa en directe, que amenitzava l’estància i la feia més atractiva.Una experiència enriquidora i motivant!!!!

arteria1

arteria2

 

In the English class of the first year of Secondary School, we played a board game, the Game of Goose. The purpose was to assure that our students had assimilated the last concepts we had been studying. The pupils really enjoyed it!

oca3

oca4

Passat dilluns dia 5 es van celebrar a l'Escola quatre reunions simultànies (tres per a tercer i una per a quart ) per tal d’explicar l’organització de les colònies escolar d’aquest curs en el segon cicle de l'ESO.

Després d’una breu intervenció de la Directora, Sònia Casquete, en la que va explicar la importància pedagògica d’un projecte arrelat a l'Escola des de l’etapa d'Infantil , les famílies es van distribuir per classes segons havien estat convocades. Aquest curs pretenem distribuir l’alumnat de Tercer en tres experiències arrelades a les optatives triades: Robòtica- Tecnologia a Alemanya, Francès a Normandia i Art a un alberg amb activitats de formació artística, pendent de confirmar.

L’alumnat de Quart anirà a unes colònies lingüístic -culturals a Irlanda on s’allotjaran amb famílies nadiues i es comunicaran en anglés .

Desitgem que resulten atractives per a l’alumnat i aprecien aquesta oportunitat d’aprenentatge.

reunio

Our students of the second year of secondary school organized a grammar parade in order to revise the Present Simple and the Present Continuous. The three English groups finally met and shared the posters they had created in an open-air activity with loud music.

manifestacio1

manifestacio2


L'Escola, com a coordinadora del Projecte Erasmus+ Women in Art, breaking the loop of invisibility, va presentar-lo passat 6 de novembre, junt a les escoles sòcies del Projecte, l'Escola G-Mazzini-G. Modugno, Bari (Itàlia), Theodoros Kastanos de Florina (Grècia) i Szkola Podstawowa nr 5 w de Luboniu (Polònia) a l'IVAMlab de València. La presentació va ser un acte senzill que comptà amb molts convidats que assistiren a la introducció que van fer Miguel Ángel Moret- en el càrrec de direcció quan es gestà el Projecte- i la Directora, Sonia Casquete. A continuació, va prendre la paraula Teresa Millet, conservadora de l'Institut Valencià d'Art Modern (i mare de Lucas i Inés), per explicar l'obra de dones artistes que són part de la col·lecció de l'IVAM i va prendre la paraula Tania Elorza- la nostra professora d'Arts&Crafts i iniciadora del Projecte que, en el nostre cas, durà a terme l'alumnat de 5é de Primària. Tania va estar acompanyada pels dos tutors de 5é, Jose Aguilar i Joan Clausell, pels professors d'Anglés i Plàstica de l'ESO, Anna Martínez i Rafa Santibàñez i per Vicky Olivares, companya d'Art&Craft de Primària, a més d'antigues companyes, representants de les escoles amigues, de la Facultat de Magisteri, la premsa, representants polítics i artistes.

Va ser un acte molt bonic que enceta una aventura artística. Des del Correu del Dijous desitgem sort i coneixements a tot l'alumnat, a tot el professorat participant i agraïm a les famílies i entitats la seua col·laboració inestimable.

I especialment a l'IVAM que ens obrí les portes de bat a bat amb un somriure.

Moltes gràcies i molt bon viatge a totes i tots!

La Direcció

wia1

wia2

wia3

wia 4

wia 5

wia 6

wia 7

 

Us recordem que proper divendres 2 de novembre no hi haurà classe per acord del Consell Escolar Municipal declarant-lo no lectiu. L'Escola romandrà tancada dijous 1 (festiu) i divendres 2.