Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Va ser un dia de nervis: que si plovia, que si no, que si hi havia plogut el dia anterior, que si el vent... varem fer plans alternatius per a quasi tot i, al final... vam poder fer la Festa amb tota normalitat: a les onze del matí, vam dur els trastos per plantar la Falla, ninots improvisats amb els materials que els infants van dur de casa seua i algun que anà a la Falla perquè havia esgotat la seua vida útil a l'aula. Quasi simultàniament, l'alumnat de Secundària anava al camp a preparar el foc per fer-se la paella: aigua, sal, oli, safrà, pollastre, bajoqueta, garrofó, tomaca i arrós, mmm!

L'alumnat de Primària , després d'aconseguir plantar la Falla, es va col·locar al voltant del monument per realitzar una sessió de dibuix que tenia com a recompensa un premi.

Tot anava bé: el fum i l'aroma de les diferents paelles anava donant , si era possible, un caire més festiu encara al dia.

Repartírem els premis tots plegats al Pati Central i, a les tres, la mascletà: tots i totes, amb una o dues ampolles de plàstic com a instrument, van seguir les directrius del mestre de Música, qui va fer el concert sense pólvora. Immediatament, ens vam col·locar al voltant de la Falla amb la il·lusió i els nervis propis de l'ocasió per esperar eixe moment tant nostre de fascinar-nos amb el foc.

Ja havien vingut les famílies. Els nostres encarregats del manteniment estaven professionalment atents al moment. Una petita però consistent traca encengué la Falla que es cremà com cal: a poc a poc i de baix cap a dalt formant una foguera que ens donà tot el calor que ens va faltar els dies d'abans. Mentre, l'alumnat més gran ballava sense fi amb músiques i coreografies estimades per ells i elles. Regats graciosament per la mànega d'aigua , anàrem a berenar – grans i menuts- xocolata i coca de llanda que ens havien fet a la cuina,

I així passàrem el dia, alegres, contents, mediterranis, feliços.

falles1

falles2

falles3

falles4

falles5

falles6

falles7

falles8

falles9

falles10

falles11

falles12

falles13

falles14

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori