Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Benimàmet va ser, fins 1882 un poble independent, moment en què va ser annexionat per València d'acord amb la llei que permetia a les ciutats annexionar-se a municipis limítrofs a elles amb menys de 2000 habitants; a causa d'açò, en l'actualitat, el col·lectiu Benimàmet Poble va iniciar a finals de la dècada dels 90 un procés de segregació de la ciutat.

En el seu territori està ubicada part de la Fira de Mostres de i el Velòdrom Municipal Lluís Puig. És a més el lloc de naixement de l'arquitecte Santiago Calatrava. A l'escola tenim 1 alumne de Benimàmet.

benimamet

 

Beniparrell és un municipi del que es troba a la comarca de l'Horta Sud. Limita amb Albal, Alcàsser i Silla. La superfície del terme és plana. Drena el terme el barranc de Picassent. En els seus orígens Beniparrell era una alqueria musulmana. Al voltant de 1850 Beniparrell constituí el seu propi Ajuntament encara que després passaria a formar part d'Albal durant un temps, fins que de nou es va establir com una ciutat independent per dictamen de la reina regent al 1892. Tenim 1 alumne de Beniparrell.

beniparrell

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori