Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Des del passat dia de l’arbre totes les classes apadrinaren un arbre del pati i mireu com estan quedant de bonics! La classe de 2nA de Primària ha decorat la seua MORERA amb contes penjats, per gaudir de la lectura a l’hora del pati. Està sent un gran èxit! La classe de 1rA ha decorat L’OLIVERA amb poemes i rodolins explicant les seues característiques. Ara ja coneguem de manera poètica més coses sobre aquest meravellós amic de la porta d’entrada del col·le. La classe de 1r B també ha decorat EL TARONGER dels hortets amb frases amables cap a la Natura. Una delícia. La de 3r B amb col·laboració del seu grup Tàndem, els Caragols i Marietes, han penjat de LES ACÀCIES del pati central unes pinyes amb menjar per a aus, ja que a l'hivern tenen més dificultats per trobar-ne. Ja s’han menjat tot i haurem de reposar més aliment.

Les classes de 2n de ESO han acolorit el tronc d’alguns PINS de la pineda a mode d’homenatge per al nostre company Emili Olmos com a regal de comiat del seu últim curs entre nosaltres.

Encoratgem a la resta de classes a continuar fent més bonic el nostre entorn natural, prenent consciència de la importància de tenir cura de la vegetació que tant ens aporta. Els arbres i les plantes ja són més protagonistes a la nostra Escola.

apadrinament3

 

apadrinament4

apadrinament2

apadrinament1

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori