Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

La metodologia que nosaltres emprem als cursos d'Infantil i primers de Primària és fonamentalment comunicativa, basada en l'expressió oral, en el que la correcció fonètica i gramatical no és la part principal de l'aprenentatge sinò que és la parla, la capacitat de comunicació entre l'alumnat i amb el professorat. Sota la màxima de què a parlar s'aprèn parlant i que ho hem de fer sense complexos, vam celebrar unes Jornades de Formació amb el Professor Josep Mª Artigal passats diumenge i dilluns 1 de febrer per compartir experiències de les nostres pràctiques amb el professorat que posem en pràctica aquesta didàctica. Les dues seus de les Jornades van ser el CEIP Jaume I d'Alcàsser i Les Carolines.

 

Una de les novetats més esperades era la posada en pràctica i el posterior debat sobre la tècnica Diary, consistent en anotar, col·lectivament, totes les conclusions a les quals va arribant el grup. Entre totes i tots anem donant la forma adequada a la frase o frases que volem anotar, aconseguint així un clima de cooperació i de construcció de coneixements digne de mencionar.

Vam ser escola amfitriona de més de vint professors- de la mateixa manera que vam ser convidats a Alcàsser- a unes Jornades molt interessants i que van ser aprofitades per Vicky (Especialista Anglés- Art&Craft Primària i Infantil), Mónica i Bea(Infantil) Verónica i Sílvia (Primària) i Tania (Especialista Anglés- Art&Craft Primària).

 

menut1

 

menut2

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori