Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Dimarts i dimecres han estat uns dies de nervis i d'il·lusió. Ens expliquem: els quatre cursos del tercer cicle de Primària participem al Projecte Europeu Erasmus + SOLE i hem rebut la visita dels coordinadors del Programa que compartim amb cinc escoles valencianes, cinc poloneses i cinc escoceses. Ens han visitat Mr. Nick Falk , British Council Ambassador &Sole Project Coordinator , Ms Lesley Atkins, International Education Office Glasgow i Mariola Hernández, Curriculum Adviser. Han vingut a comprovar el treball de l'Escola (que han visitat i de la que s'han enamorat), han conversat amb els i les mestres de cada nivell i, en posterior reunió conjunta , ens han animat a realitzar més Projectes Europeus puix estem en les condicions òptimes de fer-los: una escola dinàmica, oberta, amb alt coneixement de l'anglés...

Després del dinar, han estat treballant a les classes de 6é amb l'alumnat i professorat mostrant-se actius, participatius i divertits.

Dimecres anàrem a la Conselleria per conversar amb les institucions valencianes d'aquesta gran oportunitat d'intercanvi d'idees, materials i persones que són els projectes Erasmus+, vam rebre el reconeixement institucional i cadascuna de les sis escoles valencianes participants vam relatar la nostra experiència amb l'alumnat i la pràctica de la metodologia SOLE (que nosaltres apliquem a 5é i 6é de Primària) en un ambient de companyonia i de bones pràctiques.

Ens van encarregar ser els ponents en unes Jornades que organitzarà el Cefire i ens van convidar a participar a un Congrés didàctic a celebrar a Elx.

Molt satisfets!

glasgow1 2

 

glasgow2 2

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori