Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

A l'endemà i dos dies següents del Dia de la Pau, celebràrem El Dia de l'Arbre amb LA FESTA DE LES PLANTES, la regeneració de la Plaça exterior de l'Escola que, després d'un any de ser enjardinada, necessita de manteniment i regeneració d'algunes plantes. La iniciativa del DIA DE L'ARBRE de l'any passat de reconvertir els espais de terra de la Plaça en jardins va tenir un resultat meravellós, com es pot veure. Tant els serveis de jardineria de l'Ajuntament de Picassent quant els de l'Escola l'hem tractada amb molta cura. Per això, vam convocar les famílies de l'alumnat de Primària i Infantil per treballar en la plantació de plantes aromàtiques i arbustos amb els quals regenerar els jardins de l'esmentada Plaça, un dels jardins del pati d'Infantil i algunes zones del Pati superior d'ESO.

Per això comptàrem amb la col·laboració dels dos tècnics de manteniment de l'Escola, Nacho i Boro, qui van preparar la terra i se n'ocuparen del reg al mateix temps que ajudaren mestres i alumnat a fer una plantació adequada.

 

Vam comptar, també, amb la col·laboració de la Conselleria d'Agricultura qui ofereix a les escoles la possibilitat de retirar dels vivers 200 plantons i plantes aromàtiques.

 

I amb la col·laboració de cadascuna de les famílies de l'Escola que vareu dur romaní, espígol, timó, sàlvia...) vam CELEBRAR TOTS PLEGATS EL DIA DE L'ARBRE 2018 amb l'alegria de participar en la cerimònia de generar vida i salut.

 

 

diaarbre1

 

diaarbre2

 

diaarbre3

 

diaarbre4

 

diaarbre5

 

diaarbre6

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori