Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Tots els divendres de 7 a 8 de la vesprada hi ha una concentració per exigir un canvi de política europea en el tema de refugiades i refugiats. L'acte l'organitza Obrim Fronteres a la plaça dels Pinazo de València. Emili estava l'altre dia en aquest acte que ja s'ha fet 89 setmanes i es va trobar amb unes alumnes de Primària que es van emocionar molt. Ell els va contar per què es feia exactament l'acte.

Emili anà a l'estiu del 2016 amb Obrim Fronteres a Grècia. Eren unes 250 persones solidàries i visitaren camps de refugiades/refugiats i també l'ambaixada d'Espanya a Atenes. L'estiu passat anà a Melilla i eren unes 500 persones. Estigueren a la tanca que separa Melilla del Marroc que és 12 quilòmetres de llarga.

Si voleu esteu invitades/invitats a aquest acte que de moment continuarà fent-se perquè el volum de morts al Mediterrani o les condicions per travessar les fronteres son intolerables. A Sèrbia hi ha gent refugiada vivint al bosc a -20 graus i dormint a l'aire lliure i sense mantes.

Pepet de l'Horta

refugiats1

 

refugiats2

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori