Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

El sistema de correus japonès guarda totes les postals d'Any Nou “nengajo” durant les setmanes prèvies a l'Any Nou i les reparteix totes matí de l'1 de gener.

És una alegria rebre aquestes postals, algunes fetes a mà altres comprades, típiques de l'Any Nou japonès que mostren sempre l'animal del zodíac xinès del nou any.

En cas de rebre una postal de Cap d'Any d'algú a qui no li hem enviat postal, és costum enviar de seguida, ja que hi ha un segon repartiment "tardà" especialment per a aquests casos el dia 3 de gener.

A Mèxic s'acostuma menjar els dotze raïms per cada campanada (una tradició portada d'Espanya).

Algunes persones tenen el costum d'apuntar en un paper els tres desitjos més importants, i a les 12 de la nit, cremar el paper en una tassa blanca, és clar sense que ningú més ho llegisca. Amb això es creu que s'acompliran. Un altre costum a alguns llocs de Mèxic, referent a acomiadar l'any vell i rebre el nou, és la d'organitzar i netejar casa, amb la finalitat que, amb aquesta neteja, es rebutge el que ja no és útil, i d'aquesta manera, tenir espai per rebre el nou que arribarà a l'any que comença.

Feliç any nou!

lapostal1 2

 

lapostal2 2

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori