Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Cinc professores i professors de l'Escola van assistir aquests dies a les Jornades Erasmus+ per donar forma a la voluntat de continuar elaborant projectes escolars de colaboració europea i conèixer , de manera oficial els avantatges de la utilització d'aquesta i possibilitat de treball col·laboratiu que ofereix. Com a novetat, l'any vinent les escoles amb participació en aquesta plataforma podran optar a obtenir l'acreditació eTwiningschool.

De la mateixa manera, immersos com estem en el projecte europeu de matemàtiques vam conèixer millor els programes Erasmus+: El KA1 (Key Action 1) com a oportunitat per la mobilitat i formació del professorat i KA2 (Key Action 2) opció per a treball d'investigació, implementació i avaluació de metodologies innovadores o bones pràctiques a les escoles. A gener eixirà una convocatòria nova, projectes KA229 per a associacions entre centres escolars, amb objectius i requisits semblants als projectes KA2 però amb una estructura i requeriments més accessibles a l'hora omplir les sol·licituds. Els fons destinats als projectes Erasmus+ per a l'any 2018 augmentaran en un 38%.

 

etwining2

 

Projectes eTwinning a l'Escola:"Christmas Card Exchange Project 2017"

L'alumnat de cinqué de Primària està participant en el projecte "Christmas Card Exchange Project 2017". Aquest projecte consisteix a fer targetes nadalenques, enviar-les a diverses escoles europees (Bulgària, Itàlia, França, Portugal, Polònia, Grècia, ...) i esperar rebre una targeta de cada escola participant. La setmana passada prepararen totes les cartes, dissenyaren i feren cadascú la seua targeta, posaren l'adreça al sobre i apegaren el segell (activitat en desús i que resultà molt curiosa per a l'alumnat). La primera targeta ja ha arribat a l'Escola des de Polònia. Ha estat tot un plaer gaudir amb l'alumnat de la il·lusió per l'arribada d'aquesta i l'expectació de continuar rebent. Segons vagen arribant anirem localitzant la seua procedència a un mapa d'Europa.

etwining2bis

 

 

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori