Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

A la nit del passat 28 d'Octubre dissabte, vaig tindre l'ocasió d'anar representant a l'Escola al sopar celebrat a l'Hotel Astoria de València, on es van fer públics com cada any, i ja van 46, el Premis Octubre. Organitzats per l'editorial 3/4 estos premis són una celebració de la llengua catalana en les seus múltiples variables. Escriptors i escriptores de tots els territoris de parla catalana lliuren els seus treballs a un premi que es considera el més important de literatura i que se celebra a València. A aquesta ocasió el fil conductor de la celebració, va ser el 25 aniversari de la mort de Joan Fuster i la commemoració del centenari de la revolució russa. Era la conclusió a una setmana plena d'activitats sobre aquestos dos temes.

 

Rafel Arnal entre altres va posar la part musical i els alumnes d'una escola germana, La Masia, van llegir poemes de Joan Fuster.

 

Va ser emocionant com als parlaments la nostra Escola va rebre homenatge dintre de les cooperatives d'ensenyament en valencià. Després d'aquestos actes, on no van faltar comentaris a l'actual situació de crisi política a Catalunya, vam sopar, per a seguidament atorgar els següents premis:

 

Premi Joan Fuster d'Assaig a Marguerida Castellano,

Premi Adrómina de Narrativa a Vicent Pallarés,

Premi Pere Capella de Teatre a Manuel Molins,

Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia a Carles Camps

 

Una nit inoblidable, i pública, així que us animem a participar a la següent edició.

 

Ací una foto dels premiats de la revista La Directa.

 

Rafa Santibáñez

 

premisoctubre

clickedu logo

 

 Lliga de debat

La Festa de la Pau

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori