Passats 40 anys de les Primeres Jornades feministes al País Valencià hem pensat realitzar unes altres Jornades Feministes en record d'aquelles, seran entre el 23 i el 29 d'octubre del 2017.La idea parteix d'un grup de dones activistes de diferents entitats i organitzacions ciutadanes, que tenim en comú el fet de ser feministes, disposades a continuar defensant i promovent l'alliberament de les dones oprimides per la cultura heteropatriarcal en la qual vivim.

 

Si vols mirar la programació o inscriure't ací tens l'enllaç:

 

https://40jornadasfeministasvalencia.blogspot.com.es/

 

https://www.facebook.com/40-Jornades-Feministes-PV-1907708089480459/

 

Emili

La nostra mascota, Charlie, ens comunica la commemoració: us anima a llegir llibres de la col·lecció dels cinc d'Enid Blyton.

 

El dia de la celebració, dilluns 23, reunits al Pati Central, es farà menció del dia que és i a continuació cada etapa penjarà un full d'un llibre de la col·lecció on escriuran en retolador, a una pàgina, una paraula, una oració de creació pròpia que anime a la lectura, a l'aventura d'endinsar-se en un món desconegut que obres i tanques quan vols, que anime a entrar en aquesta i altres biblioteques que són les cases de la cultura, la imaginació i el plaer.

 

L'activitat finalitza una vegada s'ha acabat de penjar els fulls i es dedica uns minuts a llegir els diferents escrits.

 

(I aprofitem per agrair la donació de llibres de la família de Joan i Noa Terol Peris-Menxeta. En augment!)

 

La Biblioteca

 

 

biblioteca

 

 

Mireia Pérez és una exalumna de la X Promoció. És una gran actriu. En la revista Urban pàgines 12 i 13 del 6 d'octubre li van fer una llarga entrevista on conta que darrerament ha fet una pel·lícula que s'acaba d'estrenar La família, de la directora Giovanna Ribes. També ha fet 4 discos al grup Sokolov, fundat per ella amb Assad Kassab, el seu company sentimental. Ella i ell tenen dos fills a l'Escola, Massad i Julieta.

 

Mireia ara està interpretant Carinyo,una obra de teatre que fins al proper diumenge dia 22 podreu veure al Teatre El Micalet de València. Us recomanem que aneu a veure-la, és molt interessant, sense escenari. Un profe de l'Escola anà dissabte passat a veure l'obra i s'emocionà molt.

 

Maduixa Rosa

 

antiga alumna

 

 

Una festa estimada per tots i totes nosaltres en la que es barreja la cultura festiva amb l'adquisició de coneixements: l'elaboració del massapà, la representació teatral de l'entrada de Jaume I a la ciutat de València al 1238, les filaes i els tallers de gastronomia i d'artesania de l'època; la visita a València, la Fira medieval i la l'exhibició de les danses valencianes dels Bastonots, Els arquets, la Dansà i la Dansa dels Turcs.

 

I les visites més especialitzades a la Porta de Serrans, els Palaus de la Generalitat i la Batllia, l'Almodí, la Catedral i la Llotja a València i a les Termes Romanes, Els Banys Àrabs, i les Esglésies del Bon Pastor i de La Sang a Llíria. Ens agrada celebrar el 9 d'octubre!

undiadefesta1

FullSizeRender 24

undiadefesta3

undiadefesta4

undiadefesta5

undiadefesta6

 

 

Passat dimarts va ser la reunió informativa per tal d'explicar a les famílies de sisè el

funcionament de l'ESO de manera global.

Les famílies assitents van estar molt participatives i interessades en aquesta nova etapa de la

vida dels seus fills i filles. Els representants del professorat de l'etapa van resoldre dubtes i fer

les oportunes explicacions .

Fins el curs vinent !!

 

transit etapa1

 

transit etapa2