ampa

Us preocupa que els vostres fills no s'estiguen prenent de debò els estudis? Creieu que no són prou responsables? Com es pot educar la responsabilitat? On cal posar els límits? De quina forma fer-ho?
Des de l'AMPA, pensant que aquestes i altres qüestions preocupen a les famílies de l'Escola i sobretot als que teniu fills o filles a Secundària i a sisè de Primària, estem organitzant uns tallers perquè tingueu la major quantitat de recursos a l'hora d'educar.
El primer d'ells tindrà lloc el proper dimarts 12 de març a l'Escola, de cinc a set de la vesprada. La dinàmica serà totalment participativa: grups de 4 o 5 pares i mares debatran sobre qüestions concretes en diverses rondes i després es realitzarà una exposició de conclusions arreplegades pels organitzadors, dos psicòlegs experts en aquest tipus d'activitats. Ens han promès que el taller serà molt divertit, a més d'útil.
Hi ha un límit de 50 participants, per la qual cosa necessitem que confirmeu la vostra assistència enviant un correu a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.. El taller és per a pares de xiquets des de sisè de primària a ESO.
Podeu trobar més informació en l'apartat de formació de la web de l'AMPA: http://ampa.lescarolines.com
Esperem que us agrade la iniciativa.