Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

 

1993

Txecoslovàquia deixa d'existir com a país i es formen dues noves nacions: Txèquia i Eslovàquia. Cal recordar que l'URSS ja havia desaparegut.

Israel i el Vaticà estableixen relacions diplomàtiques.

Noruega, Suècia, Àustria i Finlàndia inicien les con- verses per formar part de l'Unió Europea.

L'Organització d'Estats Americans fa pública la De- claració de Cartagena en la qual s'insta als estats ame- ricans a educar en democràcia.

Se celebren eleccions legislatives a Espanya i Felipe González és elegit, de nou, President del Govern.

Mor assassinat a Montanejos el jove nacionalista Guillem Agulló.

La campiona de tennis Mónica Seles és apunyalada enmig d'un partit del Torneig d'Hamburg.

L'actor Paco Rabal rep la medalla d'or del cinema espanyol.

Andrew Wiles revoluciona les Matemàtiques en so- lucionar l'Últim Teorema de Fermat.

Ian Murdock anuncia als EUA la distribució de Linux.

S'estrena als cinemes Parc Juràsic, d'Steven Spiel- berg i Pesadilla antes de Navidad de Henry Selick.

Moren Carles Mira -cineasta valencià-, Rudolf Nureiev -ballarí clàssic- Audrey Hepburn -actriu europea-, Se- vero Ochoa -Premi Nobel de Medicina 1959-, Vicent An- drés Estellés -poeta-, Frank Zappa -guitarrista heavy-.

 

Mentrestant, a Les Carolines...

Es presenten les propostes de millora per al curs 1992/1993: l'adquisició de més material audiovisual en valencià; sistematització de l'ús del material audio- visual i de laboratori per cursos; l'ampliació de les reu- nions de cicle per poder treballar la imminent Reforma Educativa (LOGSE) i la inclusió del professorat espe- cialista en les reunions de cicle.

Vam dotar l'aula de 5 Anys d'una auxiliar de suport de llengua en encetar el Programa d'Immersió Lingüística. Les festes que es van celebrar van ser les del 9 d'Oc- tubre, La Tardor, l'Hivern (aleshores de Nadal), les Fa- lles, La Primavera (aleshores de Pasqua) i Carnestoltes. Es van fer tallers de guitarra i cant i d'expressió i teatre al Cicle Superior de l'EGB (6é, 7é i 8é). Es va muntar un taller de premsa escolar anomenat Butlletí Escolar i un altre per formar el Cor.

El Claustre el formàvem: Mª Elena Nonnast, Pilar López, Mapi Vilar, Isabel Sanchis, Elena Mª Peris, Mª José Domingo, Emili Olmos, Conxa Pérez, Abelard Bar- berà, Inés Llopis, Vicent Bausset, Rafa Santibáñez, Miguel Ángel Moret, Rosa Ma Javaloyes, Gladys Jacobo i Carmen Ferrándiz.

L'aventura continua... 

clickedu logo

 

fons pantalla 01

escola vespertina 01

premi sambori