secundaria

Fa unes setmanes, durant la franja horària dels patis d'ESO, podíem escoltar un ambient d'estadi de futbol espectacular que, sens dubte no deixava indiferent als habitants de Les Carolines.

Xiulits d'àrbitre, clams d'ànim i sorolls propis de l'activitat esportiva que va estar organitzada des de i per a l'alumnat de Secundària.

La idea sorgeix del curs 2012-2013 quan un antic alumne del curs passat, Xavi Climent, va organitzar una “lligueta” de futbol sala i l'actual alumnat de 4t d'ESO ha volgut agafar el testimoni.

Al joc participaren tots els cursos de 1r a 4t, amb la particularitat que l'alumnat de 2n va estar partit en dos equips per tal de poder jugar més vegades, 2n A i B.

Un total de cinc equips que jugaren tots contra tots en breus encontres de 20 minuts. Una organització horària acurada i puntual, per a què tothom partira de les mateixes oportunitats tenint en compte el temps total de pati.

Dels 5 equips inicials només en quedaren 4. Va ser eliminat aquell que no va arribar a la puntuació prèviament establerta.

Divendres 11 d'octubre es van celebrar les esperades semifinals i la final que donaven termini a una setmana esportiva plena d'emocions.

Un primer partit de 4t contra 1r i un segon de 2nA contra 3r donà peu a una final intensa que enfrontà l'alumnat de 3r i 4t, dels quals aquests últims van eixir vencedors, sota el clamor de companys i companyes de classe que es desfeien en aplaudiments.

Tots els partits van ser arbitrats per Pablo Fernández, alumne de 4t d'ESO.

Alguns dels protagonistes ens conten que la “lligueta” ha estat una bona idea ja que totes les hores de pista han estat aprofitades per tots els cursos, a més de ser una activitat divertida.

I, molt en especial, va servir per donar la benvinguda a l'alumnat de 1r d'ESO, acabat d'aterrar en aquesta etapa, els quals ja estan una mica més integrats en la “vidilla” pròpia d'aquest nivell.

Algunes veus ens anuncien que hi haurà una nova “lligueta” per al tercer trimestre.

Futbol 1

 

Futbol 2