secundaria

Quina és la idea que vull expressar? A partir de quin sentiment naix? Quina disciplina artística canalitzaria millor eixa expressió? Quina ha estat la font d'inspiració? Quin és el moment del dia que he triat per a fer-ho? Com ha evolucionat la idea? Quin efecte espere produir en els demés?

Aquestes, encara que qüestions complexes i profundes, són algunes de les reflexions que ens han ocupat una bona part de les classes de Castellà de 3r d'ESO.

La fase de reflexió ha estat seguida, com no podria ser d'altra manera, d'un procés de producció artística i posterior exposició pública. I és que cadascú/cadascuna de nosaltres, alumnes de 3r, ha generat un compendi d'expressions artístiques de diferents tipus que han nascut des de la part més interna dels nostres mons interiors.

Les obres romanen ara en classe, esperem poder exposar-les per a totes i tots. Davant dels nostres companys i companyes hem tingut temps per explicar les nostres inquietuds, respondre a algunes qüestions i, per suposat, rebre l'aplaudiment dels nostres amics i amigues.

Després de les nostres intervencions vam rebre la visita d'un poeta que ens resultava molt conegut, Emili Olmos i Pasqual, qui va compartir amb nosaltres el seu procés de creació personal.

Ara ja som una mica artistes i estem una mica més preparats i preparades per rebre les expressions d'aquells i aquelles que han passat a formar part del cànon literari, d'aquells i aquelles que han fet una crònica històrica que naix dels sentiments.

PROCESO CREATIVO FOTOS