secundaria

Dilluns passat l'Escola va obrir de nou les seues portes a l'alumnat de Secundària. Com ja és costum, l'alumnat no sabia quin seria el seu professorat tutor; però tampoc havia vist les “seues” noves instal·lacions; segurament no tots/totes s'havien pogut veure durant l'estiu i no s'havien trobat encara alumnes dels curs passat amb alumnes del curs present. Així doncs, el primer dia de classe per a ells i elles estava ple d'emocions.

Començarem a contar-vos-ho donant la benvinguda i una abraçada molt forta a Anaís Utrera, Ismael Montero, Nayara Durán, Alberto Recio, Francesc Blay, Rami Josep Martínez, Francisco Serrulla, Carmen Larios, Àlex Plaza i Natalia Carmona perquè són els i les alumnes noves de Secundària en quest curs que comença. Esperem i desitgem que us sentiu a gust i integrats en aquesta etapa dels estudis tant important com les altres però que és la final de l'ensenyament obligatori. Una abraçada, doncs!

Segurament a l'autobús o a la porta de l'Escola, entre passadissos o en moments lliures, cadascú i cadascuna podia contar com havia anat a l'estiu, si havia d'haver estudiat o no, els seus viatges, els seus amics i amigues, les paraules d'amor, les cançons, els secrets...

Entre tots i totes havien de solucionar el dilema de qui era el seu professorat tutor i el van solucionar amb un joc de trecaclosques que acabà amb els dubtes.

La reforma i nova construcció va ser visitada i explicada pel Cap d'estudis i els tutors, i creiem que els va agradar... és cert que no està totalment acabada -sempre falten petits detalls i no tant petits- que en poc de temps se solucionaran.

També l'alumnat de 1r i 2n va assistir a una performance a càrrec d'Abe i Rafa (Mates i Plàstica) per parlar del reciclatge i bon ús dels llibres de text (mireu foto)...

El pati, el menjador, els horaris, els llibres, les normes... el que és natural el segon primer dia de classe.

Benvingudes i benvinguts!

1rdia eso 12-13

1rdia eso 12-131