secundaria

Ha estat un esforç important, hem viscut moltes experiències, hem après un munt de coses i en tenim moltes anècdotes per contar, però ha pagat la pena. Per fi, passat dimarts dia 30 la classe de 4t d'ESO va publicar el seu diari El Presente, que passa a concursar en la XII edició del País de los Estudiantes que organitza el diari El País.

Per a nosaltres ha estat una vivència única, per a l'Escola suposa la tercera publicació d'un diari que participa en aquest concurs. La novetat és que enguany hem optat per fer un diari digital més modern i amb moltes possibilitats.

Volem donar les gràcies a totes les persones que directament o indirectament han col·laborat amb nosaltres i ens han donat el suport necessari per poder acomplir el nostre objectiu: Miguel i Mai de la PAH, Enrique López de Ford Almussafes i Antonio Pérez del sindicat CGT, Paco Roca, Yolanda Peiró de l'Associació Noemdeixesapeu, Vicente del Bosque i Paloma Antoraz, secretària de premsa de la FEF, Richard Stallaman, i a la gent d'Open Xarxes, Gonçal Casanova, Juan Ruiz d'Acció-Ecologista Agro, Mònica Oltra, Vicent Ribelles i Loles Ripoll de la coalició Compromís, productora independent Mixer de Medios, Josep Mª Mas Garcia, alcalde de Montserrat (i expare de l'Escola), Emilia Moreno, Pilar Robles, Ferran Bono d'El País, a Lluís Montesinos i al nostre professorat d'ESO. Gràcies sinceres a tots i totes.

Us adjuntem el link per a què li pegueu una ullada, esperem que gaudiu de la lectura.

http://estudiantes.elpais.com/periodico-digital/ver/equipo/1299/seccion/portada