Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Amb un somriure quasi permanent i tota la naturalitat i l'entusiasme del que treballa en allò que més li agrada, ahir dia 6 de març ens visità Paco Roca, il·lustrador i autor de títols com ara, Memorias de un hombre en pijama, El juego lúgubre, Las calles de arena, El invierno del dibujante i la guardonada Arrugas, entra d'altres més.

La lectura i anàlisi d'aquests darrers títols, han conformat part del treball de d'assignatures de Castellà i Plàstica de 4t i 3r d'ESO, respectivament. 

L'alumnat va gaudir, doncs, d'una oportunitat magnífica per poder preguntar l'autor totes aquelles qüestions que varen sorgir durant la lectura o el posterior treball: en què es va inspirar per crear ambdues històries, què hi ha d'autobiogràfic en elles, quin és el seu gènere preferit o per què la selecció de colors plans en la majoria dels seus treballs,varen ser alguns dubtes dels alumnes.

Hi va haver temps per a tot, també per a la signatura de llibres. Paco Roca va treure el retolador de la butxaca i amb admirable senzillesa, regalà xicotetes mostres del seu talent als seus fans.

Ell ens va agrair la dedicació del curs a la temàtica del còmic, nosaltres li agraírem sincerament,  la seua presència però també les seues històries.

Mil gràcies, Paco. 

Còmic 1

 

Còmic 2

Còmic 3