Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

GeoGebra és un programari lliure interactiu que combina geometria, àlgebra i càlcul. El seu ús és primordialment l'educatiu tant a l'escola primària com a la secundària o a la universitat. GeoGebra és un programari de geometria dinàmica. Ha estat desenvolupat per Markus Hohenwarter (Àustria i EUA, líder del projecte des del seu inici el 2001), El Geogebra ha estat traduït a 50 llengües, (valencià). L'Institut Geogebra Internacional (IGI) va aprovar l'11 de juliol del 2011 la creació de l'Institut Geogebra Valencià (IGV) (http://semcv.org/).
Què és l'Editor d'equacions?
L'Editor d'equacions i fórmules permet escriure en matemàtiques seleccionant símbols d'una barra d'eines i escrivint variables i nombres.

El LibreOffice és el paquet ofimàtic més potent, gratuït, lliure i de codi lliure per a Windows, Mac i Linux. Incorpora 6 programes per cobrir totes les necessitats de producció de documents i processament de dades: Writer, Calc, Impress, Draw, Base i Math. L'assistència i documentació és gratuïta gràcies a la comunitat, usuaris dedicats, col·laboradors i desenvolupadors.

El rellotge matemàtic (esfera) és un treball de disseny i matemàtiques. Per saber l'hora has de fer operacions matemàtiques i ens ha permés resoldre el problema de dividir la circumferència en 12 parts iguals i aprendre a utilitzar l'editor d'equacions.

Ha estat un treball fet per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO

rellotges matematics 3

 

rellotges matematics 4